تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

اعتراف پوگبا به استفاده از «جادوگر»!

پل پوگبا ستاره مسلمان و سابق منچستریونایتد که این فصل به یوونتوس پیوسته، اخیرا درگیر یک پرونده عجیب شده که در آن استفاده او از جادوگر مطرح شده است.

کد خبر: ۱۳۶۸۲۸
۱۴:۰۱ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱

اعتراف پوگبا به استفاده از «جادوگر»!

دیدارنیوز: بازیکن ملی پوش فرانسوی اعتراف کرد که از خدمات یک جادوگر استفاده کرده، اما نه برای نفرین کردن کیلیان امباپه، همبازی‌اش در تیم ملی فرانسه.

پل پوگبا به پلیس اعتراف کرده که از خدمات یک جادوگر استفاده کرده، اما برای کمک به یک موسسه خیریه در آفریقا که از کودکان حمایت می‌کند، نه اینکه کیلیان امباپه ستاره گران‌قیمت پاری‌سن ژرمن را نفرین کند.

در حالی که پرونده پوگبا اکنون در دست دو قاضی مورد تحقیق است و دادستانی پاریس روز جمعه تحقیقات قضایی را در مورد اخاذی که توسط این بازیکن محکوم شده بود، آغاز کرد، رسانه franceinfo جزئیاتی را از این جلسات فاش کرده است.

پل پوگبا دعوت از یک جادوگر برای طلسم کردن کیلیان امباپه را تکذیب می‌کند و می‌گوید متقاعد شده که برادر بزرگترش ماتیاس تحت فشار برخی افراد ادعا‌هایی را مطرح کرده است.

به گفته پوگبا، این فوتبالیست خود را در قلب یک پرونده تلاش برای اخاذی می‌بیند که توسط برخی از نزدیکانش از جمله برادر بزرگترش هدایت می‌شود.

تحقیقات در مورد اخاذی که توسط این بازیکن محکوم شده بود به دو قاضی تحقیق محول شده است.

در جلسه دوم، در ماه آگوست، پل پوگبا مدعی شد که به یک جادوگر برای یک انجمن بشردوستانه که به کودکان در آفریقا کمک می‌کند پول پرداخت کرده نه اینکه کیلیان امباپه، مهاجم پاری سن ژرمن را طلسم کند. او توضیح می‌دهد که ابزاری برای اثبات آنچه پیش می‌برد، در اختیار دارد.

این فوتبالیست همچنین می‌گوید متقاعد شده که برادر بزرگترش ماتیاس تحت فشار اخاذان عمل می‌کند.

هنگامی که او تابستان امسال به تورین رسید، ماتیاس در پیامی که روی تلفنش دریافت کرد به او نوشت: "حالا که پاداش قرارداد جدید را دریافت کرده‌ای به فکر ما خواهی بود. "

طبق اطلاعات رسانه فرانسوی، پل پوگبا از زمان شروع این پرونده دو بار شماره تلفن خود را تغییر داده است تا از آزار و اذیتی که قربانی آن بود، فرار کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت