تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
حضور زنان و دختران تمامی شهرها در ورزشگاه‌ها حق طبیعی و شهروندی آنان است

حزب ندای ایرانیان: آمارهای اقتصادی دولت با سفره مردم نمی‌خواند

حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه آمارهای اقتصادی دولت رئیسی با سفره مردم نمی‌خواند، اعلام کرد: اعضای دولت به‌جای فرافکنی، عملکرد خود را تبیین کرده و اقدامات و دستاورد‌های خود را با مردم در میان گذاشته و در قبال پذیرش کاستی‌ها نیز صادقانه و با شهامت برخورد کنند.

کد خبر: ۱۳۶۶۷۱
۱۳:۱۱ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱

حزب ندای ایرانیان: آمارهای اقتصادی دولت با سفره مردم نمی‌خواند

دیدارنیوز: اعضای شورای سیاست‌گذاری حزب ندای ایرانیان، شیوه رئیس‌جمهور در پاسخگویی به مشکلات و انداختن تقصیر‌ها به گردن دولت‌های قبلی را در تناقض با سخنان و مشی پیشین ایشان، مبنی بر بی مسوولیتی روسای جمهور گذشته در مقصر دانستن دیگران و تمایز خود با آنها، دانستند. در واقع با گذشت بیش از یک سال از روی کارآمدن دولت جدید، لازم است اعضای دولت به‌جای فرافکنی، عملکرد خود را تبیین کرده و اقدامات و دستاورد‌های خود را با مردم در میان گذاشته و در قبال پذیرش کاستی‌ها نیز صادقانه و با شهامت برخورد کنند.

جلسه شورای سیاست‌گذاری حزب ندای ایرانیان به ریاست معاون سیاسی حزب ندای ایرانیان و با حضور سید شهاب‌الدین طباطبایی، دبیر کل و مجید فراهانی، رئیس شورای مرکزی و اعضای شورای سیاست‌گذاری برگزار شد. مرور اخبار مهم هفته گذشته و بحث و بررسی پیرامون «نشست خبری رئیس‌جمهوری با رسانه‌های داخلی و خارجی»، «حضور زنان و دختران در بازی‌های لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی»، «استقرار ناظران شرعی در بانک‌ها»، «مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور» و «تشکیل کارگروه‌های سیاستی، حقوقی و اندیشه-مطالعه» از جمله موضوعات مطرح شده در جلسه شورای سیاست‌گذاری بود.

در ابتدای این جلسه «نشست خبری رئیس‌جمهوری با رسانه‌های داخلی و خارجی» مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضا در این جلسه ضمن استقبال از رویکرد رئیس‌جمهور در پاسخگویی به اهالی رسانه خواستار استمرار این روند با حضور خبرنگارانی از گرایش‌های مختلف فکری شدند. اعضاء شورای سیاست‌گذاری، شیوه رئیس‌جمهور در پاسخگویی به مشکلات و انداختن تقصیر‌ها به گردن دولت‌های قبلی را در تناقض با سخنان و مشی پیشین ایشان، مبنی بر بی مسوولیتی روسای جمهور گذشته در مقصر دانستن دیگران و تمایز خود با آنها، دانستند. در واقع با گذشت بیش از یک سال از روی کارآمدن دولت جدید، لازم است اعضاء دولت به‌جای فرافکنی، عملکرد خود را تبیین کرده و اقدامات و دستاورد‌های خود را با مردم در میان گذاشته و در قبال پذیرش کاستی‌ها نیز صادقانه و با شهامت برخورد کنند. افزون بر این تصویری که آقای رئیس‌جمهور از معیشت و اقتصاد کشور ارائه کردند، با واقعیتی که مردم در عمل تجربه می‌کنند تفاوت دارد و حتی شاخص‌های اقتصادی مطروحه نیز از طرف صاحب‌نظران اقتصادی زیر سوال است. بیم آن می‌رود اعضاء دولت با همین خوش‌بینی و تصورات اشتباه درباره بهبود وضعیت اقتصادی مردم طی یک سال گذشته، از تمام ظرفیت‌های خود برای حل مشکلات و گرفتاری‌های مردم استفاده نکنند.

بررسی «حضور زنان و دختران در بازی‌های لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه آزادی» از دیگر مباحث این جلسه بود. اعضای شورای سیاست‌گذاری تأکید کردند حزب ندای ایرانیان از هر اقدامی که زمینه و فرصت صلح، ثبات، آرامش، رفع نابرابری و تبعیض، توسعه و پیشرفت کشور را فراهم کند، حمایت می‌کند. ورود زنان به ورزشگاه‌ها بعد از تلاش‌های مدنی و مطالبه گری زنان، نهاد‌های مدنی، سیاسی و فعالان مجازی اتفاق خوبی بود و نشان داد دولت توانایی از بین بردن نابرابری‌ها و تبعیض‌هایی از این دست را دارد. امیدواریم به زودی شاهد کاهش بیشتر نابرابری و شکاف اجتماعی در جامعه باشیم. برخورداری از فرصت‌های برابر برای حضور در تمامی عرصه‌ها، حق طبیعی و قانونی تمام شهروندان اعم از زن و مرد است و انتظار داریم روز به روز از این نابرابری و تبعیض‌ها کاسته شود.

اعلام «استقرار ناظران شرعی در بانک‌ها» توسط رئیس شورای فقهی بانک مرکزی، یکی دیگر از موضوعات بررسی شده در این جلسه شورای سیاستگذاری بود. اعضای شورای سیاست‌گذاری تاکید کردند بدون شک حمایت از بانکداری بدون ربا و عدالت محور خواسته به حق مردم ایران است، اما متاسفانه سیستم بانکداری ما فرسنگ‌ها با سیستم بانکداری غیرربوی فاصله دارد و نتیجه آن چیزی جز ظلم به دهک‌های ضعیف و میانی جامعه و البته کم‌توان شدن اقتصاد کشور بخصوص در امر تولید نیست. متاسفانه سیستم بانکداری کشور از روح و محتوای دستورات اسلام در خصوص عقود و قرارداد‌ها بی‌بهره است و تنها ظاهری از آن‌ها را در رویه‌های بانکی رعایت می‌کند. حرکت اخیر نیز ادامه همان روند را در پیش‌گرفته است. این در حالی است که می‌توان با توجه درست به قوانین اسلامی و استفاده از تجربه‌ی بانکداری در کشور‌های دیگر و بهره‌گیری از دیدگاه‌های کارشناسان در در جهت محو ظلم مالی، بانکداری بدون ربا و تسهیل تولید در سیستم بانکی پیش رفت و برنامه‌ریزی کرد.

در این جلسه گزارشی از تجمع اعتراضی دانش آموزان سراسر کشور به مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد. حزب ندای ایرانیان پیش‌تر مخالفت علنی خود را نسبت به اجرای مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده و معتقد است این طرح پر اشکال، درنهایت ناعدالتی آموزشی را تشدید خواهد کرد. بر همین اساس مقرر شد که گفتگو‌ها با هیئت دولت و نمایندگان مجلس برای لغو مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و برقراری عدالت آموزشی جریان داشته باشد و گزارش آن برای اطلاع عموم منتشر شود.

همچنین تشکیل کارگروه «سیاستی» به ریاست طیبه دومانلو، کارگروه «حقوقی» به ریاست علی‌رضا سحرخیز و کارگروه «مطالعه و اندیشه» به ریاست اشکان مجللی از طرف دبیر کل به شورای سیاست‌گذاری پیشنهاد شد که با اکثریت آراء حاضران تصویب شد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۲
0
0
اللهم سدفقرنابعناک واعننا من الفقر
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها