تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

بحران «کم‌آبی» جدی است

سید علیرضا شریعت، دبیر فدراسیون صنعت آب ایران می‌گوید بحران کم‌آبی در کشورمان جدی است و باید عبور از این مساله «گفت‌وگوی ملی» بین تمامی دستگاه‌ها شکل بگیرد.

کد خبر: ۱۳۶۴۴۲
۰۸:۴۵ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱

بحران «کم‌آبی» جدی است

دیدارنیوز: یک کارشناس آب را جزو دغدغه‌های اصلی مردم دانست و گفت: تنها راه عبور از این مساله شکل‌گیری «گفت‌وگوی ملی» بین تمامی دستگاه‌ها است.

سید علیرضا شریعت، موضوع آب و محیط زیست را جزو دغدغه‌های اصلی مردم کشور دانست و اظهار کرد: در هشت سال گذشته پیمایشی برای بیان ۱۰ دغدغه اصلی مردم برگزار شد. در نتیجه این پیمایش بسیاری از مردم، مسئله آب و محیط زیست را جزو ۱۰ اولویت خود دانستند و به‌طور قطع با توجه به شرایط فعلی کشور به لحاظ تغییر اقلیم و گرمای بی‌سابقه و کم آبی شدید، دغدغه آب و محیط زیست در کمترین حالت جزو پنج دغدغه اصلی امروزه مردم کشور ماست.

وی تاکید کرد: در حال حاضر مسئله کم‌آبی و خشکسالی عارضه‌ای است که سراسر آمریکا و جنوب اروپا را هم فرا گرفته و حتی شرق آسیا را در نوردیده است. خاورمیانه هم که از دیرباز با کم‌آبی مواجه بوده است، بیشترین تاثیر منفی را از این وضعیت به خود دیده است و خواهد دید. در این شرایط و با عنایت به اینکه دوره‌های خشکسالی و توالی آن سرعت بی‌سابقه‌ای گرفته است، تنها کشور‌های پیشرفته و دارای توان مالی و مدیریتی قادر به سازگاری با این شرایط هستند و کشور‌های فقیر در مقابل این پدیده به‌شدت آسیب‌پذیر می‌شوند.

شریعت اضافه کرد: متاسفانه کشور ما از این قاعده مستثنی نیست چراکه علاوه بر کم‌آبی و خشکسالی با مشکلات دیگری، چون تحریم، رکود تورمی، بیکاری، فقر و کمبود منابع مالی ناشی از تحریم مواجه‌ایم و سوء مدیریت در منابع آب هم باید به آن افزود.

دبیر فدراسیون صنعت آب ایران راه عبور از این وضعیت را در قالب یک «گفت‌وگوی ملی» دانست و افزود: ابتدا باید دغدغه همه آب باشد سپس محور گفت‌وگوی ملی شکل بگیرد تا همه فعالان در حوزه‌های مختلف توان گفتگو با یکدیگر را داشته باشند چراکه آب یک موضوع چندوجهی است. اگر بتوانیم تمامی نهاد‌ها و فعالان حوزه‌ها را درباره آب دور یک میز جمع کنیم، قطع به یقین درباره دیگر مسایل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیز توان گفتگو و حل مشکل را پیدا خواهیم کرد.

شریعت در پایان گفت: به نظر من باید در کنار هیئت دولت یک هیئت دولت دیگری با حضور وزرای جهاد کشاورزی، نفت، نیرو، صمت، اقتصاد و دارایی و کشور و سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص آب شکل بگیرد و با استفاده از دیدگاه‌ها و راهکار‌های عملی متخصصان دلسوز و باتجربه بخش خصوصی برای رفع این چالش عظیم چاره‌اندیشی شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی