
جواد امام، چهره سیاسی اصلاح طلب در واکنش به اظهارات اخیر بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه که گفته بود «اصلاحات در جامعه مرده است و حیات سیاسی ندارد»، اعلام کرد: اینها بیشتر از اینکه نگران جریان اصلاح طلب هستند باید نگران خودشان باشند. بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه، بیشتر باید بپذیرد که موتلفه دیگر محبوبیتی در جامعه ندارد و موتلفه را، حتی جریانی اصولگرا در جامعه نمیدانند و از آن عبور کرده و کنار گذاشته اند و این حزب اصولگرا نقشی در جریان حاکمیت ندارد و حتی در دولت فعلی هم، آن را به حساب نمیآورند.
دیدارنیوز: یک چهره سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه، بیشتر باید بپذیرد که موتلفه دیگر محبوبیتی در جامعه ندارد و این حزب اصولگرا، نقشی در جریان حاکمیت ندارد.
جواد امام، چهره سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با اینکه چندی پیش دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اظهار کرده بود که «اصلاحات در جامعه مرده است و حیات سیاسی ندارد»، گفت: کسی که این اظهارنظر را کرده باید بداند که اگر واقعا اعتقادش این است و جامعه میپذیرد و اصلاحات به زعم آقایان مرده است؛ چرا این همه تلاش و تقلا میکنند که اصلاح طلبان حذف شوند و در اهداف و ماموریت هایشان برای این موضوع، تلاش میشود و هنوز هم دست از جوسازی و برخورد بر نداشته اند؟ اگر مرده است چرا افرادی که منصوب به جریان اصلاحات هستند مورد مواخذه، زندان، حذف، ممنوع التصویر و ... قرار میگیرند؟
او افزود: من فکر میکنم اینها بیشتر از اینکه نگران جریان اصلاح طلب هستند باید نگران خودشان باشند. بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه، بیشتر باید بپذیرد که موتلفه دیگر محبوبیتی در جامعه ندارد و موتلفه را، حتی جریانی اصولگرا در جامعه نمیدانند و از آن عبور کرده و کنار گذاشته اند و این حزب اصولگرا نقشی در جریان حاکمیت ندارد و حتی در دولت فعلی هم، آن را به حساب نمیآورند. این حرف بیشتر برای شلوغ کردن است و جامعه نمیپذیرد.
امام تاکید کرد: اگر برخی شرکت در مناسبتها و یک دست شدن قدرت را به منزله از بین رفتن جریان اصلاحات میدانند فضا را باز بگذارند و انتخاباتی آزاد برگزار کنند و ببینند، آیا واقعا اصلاحات مرده است یا نه؟
این چهره سیاسی با اشاره به این موضوع که برجام رئیسی حتی در مجلس هم تایید نشد و نیازی به آن نبود، ادامه داد: حیات و ممات اصولگرایان با این دولت است در غیر این صورت جریان اصولگرا که پایگاهی در جامعه ندارد. انتخابات نشان میدهد که آنها جایگاه و پایگاهی ندارند و علی رغم حرفهایی که میزنند نگران هستند و اکثریت جامعه تفکر اصولگرایی را نمیپذیرند، اگر فکر میکنند جایگاهی دارند تلاش کنند تا رقابتی آزادانه برقرار کنند و حقوق ملت را محترم بشناسند و قانون اساسی که مهمترین دستاورد این نظام و میثاق ملی است را مورد احترام قرار بدهند و قانون را اجرا کنند و مردم بر سرنوشت خود حاکم شوند. چرا شورای نگهبان و نهادهای اقتدارگرا برای سرنوشت ملت تصمیم بگیرند؛ مردم خود تصمیم باید بگیرند در آن زمان دیگر نیازی برای این تقلا و تلاشها برای حذف اصلاح طلبی نیست.
او تاکید کرد: مجلس دیگر آن جایگاه و اقتدار را ندارد، آن چیزی که ما میبینیم نهادهای انتخابی است که دیگر آن جایگاهی که باید را ندارند و عدم مشارکت مردم در انتخابات نشان دهنده همین امر است.
منبع: منیبان