تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پس از بررسی نهادهای قضایی

«مهدی تاج» تایید صلاحیت نشد

بررسی‌ها نشان می‌دهد نهادهای قضایی و امنیتی که صلاحیت نامزدهای فدراسیون فوتبال را بررسی می‌کنند، تاکنون میرشاد ماجدی و عزیزالله محمدی را برای حضور در انتخابات که هشتم شهریور برگزار می‌شود تایید کرده‌اند و فعلا وضعیت مهدی تاج روشن نیست.

کد خبر: ۱۳۶۰۴۲
۱۲:۱۹ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱

«مهدی تاج» تایید صلاحیت نشد

دیدارنیوز: نهادهای قضایی و امنیتی صلاحیت میرشاد ماجدی و عزیزالله محمدی را برای حضور در انتخابات تایید کرده‌اند و فعلا خبری از نام مهدی تاج نیست و او نمی‌تواند روز هشتم شهریور در مجمع حاضر شود.

حسن کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال دیشب در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که نهادهای قضایی فقط دو تن از سه نامزد تایید شده از سوی کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال را تایید کرده‌اند و در انتظار روشن شدن وضعیت نفر سوم هستیم.

بررسی‌ها نشان می‌دهد نهادهای قضایی و امنیتی که صلاحیت نامزدها را بررسی می‌کنند، تاکنون میرشاد ماجدی و عزیزالله محمدی را برای حضور در انتخابات این فدراسیون که هشتم شهریور برگزار می‌شود تایید کرده‌اند و فعلا وضعیت مهدی تاج روشن نیست.

فدراسیون فوتبال طبق اساسنامه، دو هفته قبل یعنی ۲۱ روز قبل از انتخابات فدراسیون فوتبال اسامی نامزدهای تایید شده از سوی کمیته بدوی را در شرایطی اعلام کرد که هنوز استعلام‌های قانونی برای تایید صلاحیت از سوی نهادهای قضایی و امنیتی اعلام نشده بود.

طبق اساسنامه فیفا و فدراسیون فوتبال ایران، هیچ کدام از نامزدهای فدراسیون فوتبال نباید پرونده قضایی مفتوح و منجر به حکم داشته باشند. این قانون در راستای صیانت از فوتبال تایید شده است.

در فاصله یک هفته تا انتخابات فدراسیون فوتبال باید دید تغییری در وضعیت کنونی رخ خواهد داد و مهدی تاج به انتخابات می‌رسد یا نه؟

پیش از این علی فلاحتی، رییس کمیته بدوی انتخابات فدراسیون فوتبال اعلام کرده بود که صلاحیت نامزدها یک مساله همیشگی نیست و این موضوع به صورت شناور و روزانه انجام می‌شود.

هم‌چنین کمیته بدوی در هنگام اعلام نامزدهای تایید صلاحیت شده که شامل مدارک و امضاهای اخذ شده برای معرفی به نهادهای قضایی بود، اعلام کرده بود که هر گونه عملی تا روز انتخابات می‌تواند منجر به رد صلاحیت‌ نامزدها شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی