تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

احتمال اعزام نشدن ژیمناست‌ها به قهرمانی آسیا به خاطر در اختیار نبودن ایمیل!

تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک ایران به دلیل در دست نبودن ایمیل فدراسیون احتمالا به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام نخواهند شد.

کد خبر: ۱۳۵۹۷۳
۱۴:۵۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱

احتمال اعزام نشدن ژیمناست‌ها به قهرمانی آسیا به خاطر در اختیار نبودن ایمیل!

دیدارنیوز ـ تیم ملی ایروبیک ژیمناستیک ایران قرار است با ۹ ورزشکار عازم مسابقات قهرمانی آسیا تایلند شوند، اما رییس کمیته ایروبیک ژیمناستیک می‌گوید به احتمال ۹۰ درصد نمایندگان ایران این مسابقات را از دست خواهند داد.

علت اعزام نشدن تیم ملی در دست نبودن ایمیل فدراسیون است که با وجود اینکه مهلت ریاست اینچه درگاهی یک سال است که به پایان رسیده است هنوز ایمیل فدراسیون در اختیار او است و سرپرست جدید این فدراسیون نتوانسته است کار‌های لازم برای اعزام تیم ملی را فراهم کند.

البته دو روز قبل نیز محمد پولادگر معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش نیز این موضوع را تائید کرده و گفته بود که "متاسفانه صحت دارد و از سوی نهاد‌های نظارتی ورود کردیم تا ایمیل را بگیریم. متاسفانه همکاری نکردند با اینکه دوره آن‌ها تمام شده است. "

فدراسیون ژیمناستیک ۶ ماه بعد از پایان ریاست زهرا اینچه‌درگاهی در بلاتکلیفی به سر برد تا اینکه ۲۳ دی ۱۴۰۰ وزارت ورزش و جوانان حمید احمدی را به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب کرد. با پایان دوره ۶ ماهه سرپرستی احمدی، وزیر ورزش ابتدا سید طاهر علوی را به عنوان سرپرست جدید فدراسیون ژیمناستیک معرفی کرد، اما به دلایلی این حکم لغو و زهره مرزوقی به عنوان سرپرست فدراسیون ژیمناستیک معرفی کرد.

جای تعجب است که چرا سرپرستان فدراسیون، مسئولان وزارت ورزش و نهاد‌های بالاتر نتوانسته اند بعد از گذشت یکسال این موضوع را حل کرده و حالا نزدیک مسابقات قهرمانی آسیا کاسه چه کنم چه کنم به دست گرفته اند.

مهدی جلیلی رییس کمیته ایروبیک ژیمناستیک درباره این اعزام به ایسنا گفت: ثبت نام‌ها انجام شده، اما چون ایمیل در اختیار رییس فدراسیون قبلی است مشکلاتی به وجود امده است. آن‌ها می‌گویند ثبت نام‌ها را انجام داده‌اند، اما از طرفی وزارت ورزش می‌گوید برای اعزام نیاز به ایمیل است تا بتوانند با فدراسیون جهانی تماس بگیرند. مراحل بعدی اعزام مثل رزرو هتل مانده که ایمیل در اختیار فدراسیون فعلی نیست.

رییس کمیته ایروبیک ژیمناستیک در ادامه گفت: می‌گویند تا ایمیل نداشته باشیم ارتباطی با فدراسیون جهانی نیست. تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا تایلند ۱۶ نفر شامل ورزشکار، مربی، داور و سرپرست بود. فدراسیون می‌گوید برای اعزام مشکلی ندارد و برای بخش مالی هم با وزارت ورزش هماهنگ شده و قرار است مساعدت کند. منتهی مشکل همین ایمیل است.

او در پاسخ به این سوال که آیا تیم به این مسابقات اعزام نخواهد شد گفت: احتمال ۹۰ درصد ورزشکاران اعزام نخواهند شد. در همین چند دقیقه پیش هم که در جلسه بودیم احتمال اعزام ضعیف بود. ورزشکاران ما ۵ ماه است که در اردو بودند خیلی برای این مسابقات زحمت کشیدند، در کشور‌های اسلامی هم مدال گرفتند، ولی با این شرایط فرصت اعزام به آسیا را از دست خواهند داد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ورزش
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها