تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

مسوولان دوباره فراموشی گرفتند؛ لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» کجاست؟

در شرایطی که کشورمان تحت تاثیر بحران اقتصادی شدید، مذاکرات وین، محدودیت‌های سخت‌گیرانه اجتماعی و حجاب و .. قرار گرفته، مدتی‌ست که خبری از بررسی لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت نیست و ظاهرا آن قتل‌های وحشتناک ناموسی و خشونت جنون‌آمیز علیه زنان ایران به فراموشی سپرده شده! انسیه خزعلی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری که در روزهای اخیر اولویتش مساله حجاب بوده، می‌گوید اختیار این لایحه از دست آنها در معاونت خارج شده و در اختیار مجلس است.

کد خبر: ۱۳۵۰۹۵
۱۰:۳۱ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

مسوولان دوباره فراموشی گرفتند؛ لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» کجاست؟

دیدارنیوز: معاونت امور زنان و خانواده در نهاد ریاست جمهوری درباره تعیین تکلیف لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت گفت: اختیار این لایحه از دست ما در معاونت خارج شده و در اختیار مجلس است.

انسیه خزعلی، درباره آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت گفت: ما نظرمان را در معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در خصوص این لایحه ارائه داده‌ایم.

معاون امور زنان رئس جمهوری ادامه داد: جلساتی هم با نمایندگان مجلس در ارتباط با لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت داشته‌ایم، آنان هم نظراتی را برای اصلاح داشتند که ما هم به آن‌ها کمک کردیم، اما دیگر از اختیارات‌مان خارج شده است و در دست مجلس قرار دارد.

وی افزود: از سوی مجلس گفته می‌شود لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در نوبت قرار دارد ظاهرا هم می‌گویند با فوریت است، اما باید گفت دیر شده است.

خزعلی تاکید کرد: ما در معاونت امور زنان ریاست جمهوری تاکنون چندین بار از مجلس نمایندگان و فراکسیون زنان درخواست داشته‌ایم که بررسی را سرعت ببخشند.

وی درباره این‌که گفته می‌شود قوه قضائیه در سنوات گذشته مانع به سرانجام رسیدن لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت شده است، همکاری قوه قضائیه در این خصوص چگونه بوده است، گفت: لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت در دوره خود آقای رئیسی به تصویب رسید ایشان امضا کردند و ارسال شد فکر نمی‌کنم قوه قضاییه هم مشکلی داشته باشد ما جلساتی را با معاونت حقوقی قوه قضاییه داشته‌ایم و آنان تایید کردند.

به گزارش دیدارنیوز، با گذشت چند ماه از سال جدید، به نظر می‌رسد هنوز هم نمایندگان مجلس و مسوولان دغدغه‌ای برای این لایحه و حمایت از زنان در برابر خشونت ندارند؛ مساله‌ای که تنها هر چند ماه یک بار مطرح می‌شود و خیلی زود فراموش می‌شود!

مطالب زیر تنها گوشه‌ای کوچک از بی‌توجهی مسوولان را نشان می‌دهد که پس از قتل فجیع یک زن در اهواز در ظاهر به فکر حمایت از زنان و خانواده هستند و هر روز شعار حمایت از خانواده و فرزندآوری می‌دهند.

بیش از ۱۰ سال گذشت؛ لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت چه شد؟

لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت به کجا رسید؟

فخاری: قبل از یک فاجعه دیگر، لایحه حمایت از زنان را قانونی کنیم

از حقوق زنان صيانت كنيد

ورود مجلس به موضوع «خشونت علیه زنان»

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها