تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

حضور ۳۰ درصدی تماشاگران در مسابقات ورزشی تصویب شد

باوجود اینکه در برخی مناسبت‌های اخیر در ورزشگاه‌های کشورمان خبری از رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی نبوده و کل ظرفیت آن ورزشگاه هم پر شده(!)، اما فدراسیون پزشکی ورزشی می‌گوید تنها ۳۰ درصد تماشاگران حق حضور در مسابقات ورزشی را دارند.

کد خبر: ۱۳۴۷۷۰
۱۴:۰۱ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

حضور ۳۰ درصدی تماشاگران در مسابقات ورزشی تصویب شد

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی گفت: در فصل جاری برگزاری مسابقات، حضور تماشاگران به میزان یک‌سوم خواهد بود، هر چند که متاسفانه برخی از مسابقات با تعداد بیشتری از تماشاگران برگزار شد که باید در این زمینه به صورت جدی ورود کرد.

به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، پنجاه و یکمین جلسه ستاد مقابله با کرونا در ورزش با حضور غلامرضا نوروزی، رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، سید اشکان اردیبهشت دبیر فدراسیون، علی فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی ماهر معاون ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در تهران، علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران و دیگر اعضا برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد پروتکل‌های بهداشتی تدوین شده در رشته‌های ورزشی به‌روزرسانی شود و تغییر کند.

نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دستور کار و در اولویت قرار دارد، عنوان کرد: الزامات مربوط به انجام تست PCR پابرجاست و در حال حاضر منع و محدودیتی خاص جدیدی نخواهیم داشت، اما فعالیت‌ها بر اساس پروتکل‌های تدوین شده، انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در فصل جاری برگزاری مسابقات، حضور تماشاگران به میزان یک‌سوم خواهد بود، هر چند که متاسفانه برخی از مسابقات با تعداد بیشتری از تماشاگران برگزار شد که باید در این زمینه به صورت جدی ورود کرد.

همچنین ماهر معاون ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در تهران نیز با بیان اینکه در حوزه قهرمانی با مشکل چندانی مواجه نیستیم و عموم مشکلات به ورزش‌های همگانی باز می‌گردد، گفت: متاسفانه با عدم رعایت مقابله با کرونا در برخی موارد روبرو هستیم و باید در این خصوص جدی‌تر عمل کرد و اگر قرار است تصمیمی مبنی بر تغییر پروتکل‌های ورزشی صورت گیرد باید این تصمیم با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا انجام شود.

همچنین جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با تاکید بر اینکه باید سطح هشدار‌ها و مراقبت‌ها را افزایش داد، گفت: در عین حال نباید چندان محدود کرد تا فعالیت‌های ورزشی ادامه یابند.

وی افزود: ضمن تمکین کامل از مصوبات باید شیوه نامه‌ها را به سمت هوشمندسازی پیش ببریم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی