تیتر امروز

علی بختیار: زنگنه می‌دانست رای نمی‌آورد، نیامد/ ممکن است وزرای اصلاح طلب رای نیاورند/ نخواستم وزیر شوم
گفت و گوی ویژه دیدار با یکی از اعضای کارگروه انتخاب وزیر نفت

علی بختیار: زنگنه می‌دانست رای نمی‌آورد، نیامد/ ممکن است وزرای اصلاح طلب رای نیاورند/ نخواستم وزیر شوم

دیدارنیوز در روزهایی که بازار گمانه زنی ها برای انتخاب وزراء داغ است، در یک گفت و گوی ویژه خبری آنچه در کارگروه انتخاب وزیر نفت گذشته است را از علی بختیار عضو این کارگروه و نماینده پیشین مجلس...
محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت
گفتگوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با جوان‌ترین عضو شورای راهبری رئیس جمهور

محمد رهبری: پزشکیان درباره فیلترینگ رویا فروشی نکرد/ رئیسی از جلیلی بهتر بود/ حدود ۶ وزیر و معاون رئیس جمهور زن خواهیم داشت

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان جوان‌ترین عضو شورای راهبری چند روز مانده به اعلام نام وزرای دولت چهاردهم بود؛ محمد رهبری که عنوان جامعه شناس هم دارد، مهمان استودیو دیدار بود.

عبور سیارکی به بزرگی یک آسمان‌خراش از کنار زمین

سیارکی به اندازه یک آسمان خراش فردا (یکشنبه) از کنار زمین می‌گذرد.

کد خبر: ۱۳۳۶۸۳
۱۶:۵۰ - ۲۵ تير ۱۴۰۱

عبور سیارکی به بزرگی یک آسمان‌خراش از کنار زمین

دیدارنیوز ـ به نقل از لایوساینس، خوشبختانه سیارک "۲۰۲۲ KY ۴" از چند میلیون مایلی سیاره ما گذر خواهد کرد. این سیارک که اندازه‌ای مشابه یک آسمان خراش ۵۰ طبقه دارد در روز یکشنبه (۱۷ ژوئیه/ ۲۶ تیر) در نزدیک‌ترین فاصله خود نسبت به زمین طی ۱۰۰ سال اخیر قرار خواهد گرفت.

به گفته ناسا، این سیارک به راحتی از فاصله حدود ۳.۸ میلیون مایلی (۶.۱ میلیون کیلومتری)، یا به بیان دیگر از فاصله بیش از ۱۶ برابر میانگین فاصله بین زمین و ماه از کنار زمین عبور خواهد کرد. این فاصله بسیار بیشتر از فاصله سیارک "۲۰۲۲ NF" است که در روز هفتم ژوئیه به فاصله ۵۶ هزارمایلی (۹۰ هزار کیلومتری) از زمین رسید.

به گفته ناسا، سیارک "۲۰۲۲ KY ۴" حدود ۲۹۰ فوت (۸۸ متر) قطر دارد و سرعت آن ۲۷ هزار کیلومتر بر ساعت تخمین زده می‌شود که هشت برابر سریع‌تر از یک گلوله است.

این سنگ فضایی پیش از این نیز چندین بار به زمین نزدیک شده است که آخرین آن‌ها طی سال‌های ۱۹۴۸ و ۱۹۵۹ رخ داده است. ناسا محاسبه کرده است که این سیارک تا ماه مه سال ۲۰۴۸ دیگر به سیاره ما نزدیک نخواهد شد.

ناسا و دیگر آژانس‌های فضایی هزاران جرم نزدیک به زمین مانند این مورد را زیر نظر دارند. حتی اگر مسیر یک سیارک آن را میلیون‌ها مایل از سیاره ما دور کند، احتمال بسیار کمی وجود دارد که مدار سیارک پس از برهم کنش با گرانش یک جرم بزرگتر، مانند یک سیاره، کمی تغییر کند. حتی چنین تغییر کوچکی می‌تواند به طور بالقوه یک سیارک را در مسیر برخورد با زمین قرار دهد.

به این ترتیب، آژانس‌های فضایی دفاع سیاره‌ای را بسیار جدی می‌گیرند. در نوامبر سال ۲۰۲۱، ناسا یک "فضاپیمای منحرف کننده سیارک" موسوم به ماموریت "دارت" (DART) را به فضا پرتاب کرد که مستقیماً به سیارک ۵۲۵ فوتی (۱۶۰ متری) دیمورفوس در پاییز ۲۰۲۲ برخورد خواهد کرد. این برخورد سیارک را نابود نمی‌کند بلکه می‌تواند مسیر آن را کمی تغییر دهد. این ماموریت به آزمایش امکان منحرف کردن سیارات بالقوه خطرناک کمک می‌کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: فضا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی