تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

تمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جدایی

ریکاردو ساپینتو، سرمربی تیم فوتبال استقلال پیش از شروع تمرین امروز در جلسه‌ای صمیمانه با بازیکنان و اعضای کادرفنی شرکت کرد و دقایقی با آن‌ها به گفتگو پرداخت. رضاوند که طبق قرارداد باید در تمرین حضور پیدا می‌کرد، در گفتگو با ساپینتو خواستار جدایی از این تیم شد.

کد خبر: ۱۳۳۳۱۰
۲۱:۱۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۱

تمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جدایی

دیدارنیوز: در نخستین تمرین تیم فوتبال استقلال برای فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بازیکنان قرضی آبی‌ها در تمرین حضور یافتند.

اولین تمرین تیم فوتبال استقلال برای شرکت در آماده‌سازی بیست‌ودومین لیگ برتر فوتبال امروز (شنبه) در مجموعه انقلاب برگزار شد.

* در حالی که از سوی باشگاه استقلال گفته شده بود که تمرین پشت در‌های بسته برگزار می‌شود، اما شماری از هواداران در محل تمرین حضور داشتند که مشغول عکس گرفتن با بازیکنان و مربیان بودند. این تعداد اجازه ورود به کنار زمین را پیدا نکردند.

* در این تمرین، محمدحسین مرادمند، ابوالفضل جلالی، امیرعلی صادقی، عارف غلامی و رافائل سیلوا غایب بودند. مرادمند دنبال کار‌های پایان خدمت خود است و تا زمانی که انجام نشود، در تمرینات حضور نخواهد داشت. غلامی هنوز قراردادش را با استقلال تمدید نکرده است، جلالی و صادقی به دلیل عدم تعهد استقلال به باشگاه سایپا برای پرداخت پول رضایت‌نامه‌شان در تمرین غایب بودند. سیلوا نیز قرار است در یکی دو روز آینده به تمرینات ملحق شود.

* با وجود غایبان زیاد، تعداد زیادی از بازیکنانی که قرضی در نیم فصل دوم سال گذشته به تیم‌های دیگر پیوسته بودند، در تمرین شرکت کردند. آرش رضاوند، سینا خادم‌پور، امین قاسمی‌نژاد، فردین رابط و ... از جمله این بازیکنان بودند.

* امیرحسین حسین‌زاده، هافبک - مهاجم استقلال که به دنبال لژیونر شدن است، در تمرین شرکت کرد.

* خسرو حیدری که به عنوان دستیار ایرانی در کادرفنی ساپینتو حضور خواهد داشت با استقبال هواداران روبرو شد.

* پیش از شروع تمرین، ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال جلسه‌ای را با حضور بازیکنان برگزار کرد که بیشتر حالت معارفه و شوخی و خنده داشت. پس از این جلسه، بازیکنان زیر نظر دستیاران ساپینتو به کار‌های هوازی، عبور از مانع و کار با توپ پرداختند.

* رضاوند که طبق قرارداد باید در تمرین حضور پیدا می‌کرد، در گفتگو با ساپینتو خواستار جدایی از این تیم شد.

پیمان بابایی، مهاجم فصل گذشته تراکتور که امروز به استقلال پیوست اواسط تمرین با لباس شخصی در محل تمرین آبی‌پوشان حضور یافت.

تمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جداییتمرین استقلال؛ درخواست یک بازیکن برای جدایی

منبع: تسنیم
ارسال نظرات