تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

زمان قرعه‌کشی لیگ برتر، آغاز لیگ و سوپرجام مشخص شد

سهیل مهدی، مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فوتبال توضیحاتی درباره زمان مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر، آغاز لیگ و سوپرجام ارایه کرد. به گفته او تا سه‌شنبه تاریخ نهایی شروع لیگ اعلام می‌شود و متناسب با آن، زمان قرعه‌کشی را هم اعلام خواهند کرد.

کد خبر: ۱۳۲۸۹۴
۱۷:۱۵ - ۱۱ تير ۱۴۰۱

زمان قرعه‌کشی لیگ برتر، آغاز لیگ و سوپرجام مشخص شد

دیدارنیوز: رییس کمیته مسابقات لیگ می‌گوید به دلیل فشردگی مسابقات منتهی به جام جهانی فاصله بین بازی‌های لیگ ۵ روزه یا ۶ روزه خواهد بود.

سهیل مهدی، مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ فوتبال در جلسه هم‌اندیشی مربیان اظهار کرد: این جلسات هم به مربیان و هم به ما در برگزاری مسابقات می‌تواند کمک کند. سازمان لیگ خانه همه فوتبالی‌هاست.

مهدی در خصوص تاریخ شروع لیگ توضیح داد: تاریخ شروع لیگ تقریبا نهایی شده و یکی، دو نظر بود که سعی می‌کنیم با توجه به آن‌ها تغییراتی را انجام می‌دهیم که البته نظر سرمربی تیم ملی هم مهم است. تا سه‌شنبه تاریخ نهایی شروع لیگ اعلام می‌شود و به متناسب آن، زمان قرعه‌کشی را هم اعلام خواهیم کرد.

وی درباره تاریخ سوپرجام عنوان کرد: اصلی‌ترین نکته این جلسه همین بود که به دلیل شروع لیگ همزمان با محرم و همچنین نزدیکی آن با فیفادی‌های تیم ملی، برای برگزاری این دیدار کمی به مشکل برمی‌خوریم. ایده‌آل‌ترین حالت ممکن برای ما این است که پیش از لیگ، سوپرجام را برگزار کنیم، اما اگر مساعدت سرمربی تیم ملی رخ نداد، تاریخ دیگری را برای آن هماهنگ می‌کنیم.

وی ادامه داد: این جلسه مخالفت یا موافقیت نبود بلکه جلسه هم‌اندیشی بود و جمع‌بندی آن سه‌شنبه خواهد بود. ما نمی‌توانیم ۷ روز یک بار بازی بگذاریم و فاصله بین بازی‌ها یا ۵ روزه یا ۶ روزه خواهد بود و به همین دلیل بازی‌ها فقط در آخر هفته نخواهد بود و روزه چرخشی می‌شود، اما سعی می‌کنیم روز‌هایی را بگذاریم که تماشاگران بیشتری بتوانند بیایند.

رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ تصریح کرد: قرار نیست در حیطه تیم ملی قدم بگذاریم. تمام نظرات و ایده‌های مربی‌ها را در پایان در اختیار دبیرکل فدراسیون می‌گذاریم و با تایید نهایی او برنامه لیگ را اعلام خواهیم کرد.

مهدی درباره آماده بودن ورزشگاه‌های تیم برای شروع لیگ برتر تصریح کرد: متاسفانه هنوز تعدادی از ورزشگاه‌ها آماده نیستند. شهید وطنی هنوز آماده نشده و حتی ممکن است در ۳ هفته ابتدایی نتواند میزبانی کند. یادگار امام تبریز، تختی آبادان، شهید باهنر کرمان و ورزشگاه انزلی دیگر استادیوم‌هایی هستند که آماده نیستند. متاسفانه این مشکلات زیرساخت‌های ماست و ما حتی در تهران که کلان‌شهر نیست، ۴ تا ورزشگاه درست نداریم. قبل از این که اتفاقی که برای ورزشگاه آزادی رخ دهد، سازمان توسعه و تجهیز تست‌های لازم را انجام می‌دهد و نواقص را یادآوری و ذکر خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر