تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

وحید اسلامی، کارگردان و روزنامه‌نگار درگذشت

وحید اسلامی کارگردان، روزنامه‌نگار و منتقد سینما بود که روز گذشته در سن ۴۴ سالگی براثر ایست قلبی در بیمارستان مرودشت از دنیا رفت.

کد خبر: ۱۳۲۸۷۵
۱۳:۰۸ - ۱۱ تير ۱۴۰۱

وحید اسلامی کارگردان و روزنامه‌نگار درگذشت

دیدارنیوز: مراسم خاکسپاری پیکر مرحوم وحید اسلامی پس از طی شدن یکسری اقدامات اداری مشخص می‌شود.

وحید اسلامی کارگردان، روزنامه‌نگار و منتقد سینما بود که روز گذشته در سن ۴۴ سالگی براثر ایست قلبی در بیمارستان مرودشت از دنیا رفت.

رضا آژ - دوست و همکار این کارگردان و منتقد در بنیاد سینمایی فارابی - گفت که زمان تشییع و خاکسپاری وحید اسلامی هنوز مشخص نیست و باید ابتدا کار‌هایی پیگیری شود.

اسلامی در کارنامه کاری خود ساخت فیلم سینمایی «دزادان خیابان جردن» را در سال ۱۳۸۹ داشته و فیلم‌های کوتاه، نیمه‌بلند، بلند و مستند «مرثیه یک رویا»، «رولت ایرانی»، «درخت رویاها»، «آزادی یا مرگ»، «در جستجوی سوپر استار»، «خود + کشی»، و «زخم شهر» را نیز ساخته بود.

او که مدرک کارشناسی خبرنگاری داشت، در هفته‌نامه سینما، خبرگزاری ایرنا و روزنامه‌های جام‌جم، شرق، ایران و نشاط نیز فعالیت رسانه‌ای می‌کرد و در شورای مرکزی انجمن منتقدان و نویسندگان سینما هم عضویت داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی