
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سهم یک درصدی وزارت بهداشت از مالیات بر ارزش افزوده باید ۱۵ ام هر ماه به صورت مستقیم برای این وزارتخانه واریز شود، گفت: اگر چه مشکلات را تشخیص میدهیم و امکان حل و فصل آن را داریم، اما قدرت حل مسئله نداریم و این مشکلی جدی است که نتیجه نحوه حکمرانی ما در کشور است.
دیدارنیوز: رئیس مجلس با اشاره به برخی گلایهها از پرداخت نشدن سهم حوزه سلامت از درامدهای مالیات بر ارزش افزوده گفت: یک درصد از ۹ درصد درامد مالیات بر ارزش افزوده سهم وزارت بهداشت است که باید به صورت مستقیم برای این وزارت واریز شود.
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست عصر امروز (سه شنبه ۷ تیر) کمیسیون بهداشت و درمان، با اشاره به پیگیری نمایندگان درباره واریز نشدن سهم ۱۰ درصدی وزارت بهداشت از سرفصل هدفمندی یارانهها و نیز سهم یک درصد این حوزه از درامد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده گفت: سهم یک درصدی وزارت بهداشت ازمالیات بر ارزش افزوده باید ۱۵ ام هر ماه به صورت مستقیم برای این وزارتخانه واریز شود و این مسئله هیچ جای تاخیر یا بحث دیگری ندارد.
وی اضافه کرد: همانطور که هفته گذشته در صحن مجلس نیز تاکید کردم این مبلغ باید به صورت منظم در نیمه هر ماه واریز شود و اگر چنین نشود این مسئله را به صورت ویژه و صریح پیگیری خواهم کرد.
رئیس مجلس با انتقاد از اینکه ۱۲ میلیون مترمربع در حوزه سلامت ساختمانهای مربوط به پروژههای نیمه تکمیل و رها شده داریم، اظهار کرد: این شرایط در حالی است که با یک برنامه دقیق در دهه گذشته حداقل نیمی از پروژههای امکان رسیدن به بهره برداری و ارائه خدمات به مردم را داشت، اما متاسفانه این مسئله مورد توجه قرار نگرفت.
نماینده تهران در مجلس با بیان این که متاسفانه به نظر میرسد به دلایل مختلف، قدرت حل مسئله را در عرصههای گوناگون از دست داده ایم، تصریح کرد: اگر چه مشکلات را تشخیص میدهیم و امکان حل و فصل آن را داریم، اما قدرت حل مسئله نداریم و این مشکلی جدی است که نتیجه نحوه حکمرانی ما در کشور است و این شیوه باید تغییر کند تا بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم.
قالیباف در ادامه این آسیب شناسی از شیوه حکمرانی کشور به زمان تدوین برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و با اشاره به تاثیر این برنامه در مدیریت مشکلات مختلف کشور گفت: در تدوین برنامه هفتم باید مراقبت کنیم که مثل گذشته آرزوها به قانون تبدیل نشود، بلکه با تمرکز بر مشکلات اساسی کشور به نحوی برنامه نویسی کنیم که این برنامه بتواند کشور را از شرایط کنونی خارج کند.
رئیس مجلس با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب برای مسئله محور بودن برنامه هفتم گفت: اگر در برنامه هفتم به ۳ تا ۴ مسئله اصلی کشور توجه کنیم، میتوانیم اطمینان داشته باشیم که این موارد در برنامه حل و فصل خواهد شد که به رفع بسیاری از مشکلات منجر میشود.
این همگامی در ابعادگسترده نتیجه خوب دارد پیشروی درکارهاست متوجه عوامل مخرب هم باشیم که صف دشمن هرگز راضی نخواهد بود