تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پایان دوران جنجالی «مرادی» در وزنه‌برداری؛ با تشکر از زحمات شما!

سیدمحمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای در نامه‌ای به رییس فدراسیون وزنه‌برداری ابطال نتایج انتخابات این فدراسیون در سال ۱۳۹۸ را به علی مرادی اعلام کرد. با تایید رای بدوی دادگاه از سوی دیوان عدالت اداری اکنون علی مرادی رسما سمتی در فدراسیون ندارد و وزارت ورزش و جوانان برای این فدراسیون المپیکی باید سرپرست انتخاب کند.

کد خبر: ۱۳۲۱۱۸
۱۲:۲۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱

پایان دوران جنجالی «مرادی» در وزنه‌برداری/ پولادگر: دیگر سمتی در فدراسیون ندارید!

دیدارنیوز: معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش در نامه‌ای به علی مرادی حکم ابطال انتخابات سال ۱۳۹۸ را به وی ابلاغ کرد.

سیدمحمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای در نامه‌ای به رییس فدراسیون وزنه‌برداری ابطال نتایج انتخابات این فدراسیون در سال ۱۳۹۸ را به علی مرادی اعلام کرد. رای بدوی این انتخابات در اسفندماه سال ۱۴۰۰ صادر شده بود و دادگاه را به ابطال آن انتخابات داد که با معطلی مرادی این رای برای تجدیدنظر به دیوان عدالت اداری رفت.

انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری در تیرماه سال ۹۸ برگزار شد که علی مرادی با ۲۲ رای از ۴۳ رای ماخوذه به عنوان رئیس این فدراسیون باقی ماند. در مجمع انتخاباتی سال ۱۳۹۸ فدراسیون وزنه‌برداری ۴۳ نفر حضور داشتند که مرادی موفق نشد حد نصاب نصف به‌علاوه یک را کسب کند و این موجب شکایت سجاد انوشیروانی شد.

با تایید رای بدوی دادگاه از سوی دیوان عدالت اداری اکنون علی مرادی رسما سمتی در فدراسیون ندارد و وزارت ورزش و جوانان برای این فدراسیون المپیکی باید سرپرست انتخاب کند.

پایان دوران جنجالی «مرادی» در وزنه‌برداری/ پولادگر: دیگر سمتی در فدراسیون ندارید!

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی