تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

ریزش هزار واحدی شاخص «بورس»

در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه، شاخص بورس با افت هزار و ۷۷۰ واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۴۵ هزار و ۹۶۷ واحد قرار گرفت. بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی نوری، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه و پالایش نفت اصفهان شد و در مقابل شرکت‌های مبین انرژی خلیج فارس، پتروشیمی پارس و بانک ملت با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

کد خبر: ۱۳۲۰۳۹
۱۳:۱۶ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱

ریزش هزار واحدی شاخص «بورس»

دیدارنیوز: شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت هزار واحدی روبرو شد.

در جریان دادوستد‌های امروز بازار سرمایه بیش از ۶ میلیارد و ۳۰۵ میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۳ هزار و ۶۵۸ میلیارد تومان در بیش از ۴۴۳ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت هزار و ۷۷۰ واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۴۵ هزار و ۹۶۷ واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی نوری، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه و پالایش نفت اصفهان شد و در مقابل شرکت‌های مبین انرژی خلیج فارس، پتروشیمی پارس و بانک ملت با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازار‌های فرابورس ایران هم با معامله ۳ میلیارد و ۹۴ میلیون ورقه به‌ارزش ۲ هزار و ۵۰۱ میلیارد تومان در ۲۳۱ هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۱۴۶ واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۰ هزار و ۹۶۳ واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نماد‌های معاملاتی بیمه پاسارگاد، بانک دی و پتروشیمی زاگرس شد و در مقابل شرکت‌های تولید نیروی برق دماوند، گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و زغال سنگ پرورده طبس بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

منبع: تسنیم
برچسب ها: بورس
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی