تیتر امروز

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجلس هزینه‌ اقدامات دولت را می‌پردازد

چگینی: دولتمردان فراموش نکنند حذف ارز ترجیحی به خواست آنها انجام شد

مهرداد گودرزوند چگینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه مجلس هزینه‌ اقدامات دولت را می‌پردازد، گفت: دولتمردان فراموش نکنند حذف ارز ترجیحی به خواست آنها انجام شد.

کد خبر: ۱۳۱۵۹۴
۱۲:۳۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱

چگینی: مجلس هزینه‌ اقدامات دولت را می‌پردازد

دیدارنیوز: نماینده مردم رودبار در مجلس گفت: دولت حتما حضور ذهن دارد که حتی پیش از لایحه بودجه در سال ۱۴۰۰ برای این مساله لایحه به مجلس آورد و مجلس آن را نپذیرفت. مجددا در لایحه بودجه هم بحث تبدیل نرخ ارز را آورد و این بار مجلس به مشروط آن را قبول و تصویب کرد.

مهرداد گودرزوند چگینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، در واکنش به سخنان سخنگوی دولت در رابطه با مکلف شدن دولت به تبدیل نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی به E.T.S در قانون بودجه توسط مجلس، گفت: دولت حتما حضور ذهن دارد که حتی پیش از لایحه بودجه در سال ۱۴۰۰ برای این مساله لایحه به مجلس آورد و مجلس آن را نپذیرفت. مجددا در لایحه بودجه هم بحث تبدیل نرخ ارز را آورد و این بار مجلس به صورت مشروط آن را قبول و تصویب کرد.

وی ادامه داد: شرط مجلس برای پذیرش و تصویب مساله تبدیل نرخ ارز ترجیحی این بود که زیرساخت‌ها فراهم شده و کالابرگ الکترونیکی اختصاص داده شود و پس از آن این موضوع به اجرا دربیاید. اگر این اتفاق رخ می‌داد، مردم نگرانی بسیار کمتری نسبت به تامین مایحتاج خود داشتند، اما چنین نشد. به عقیده من در شرایطی که این بستر‌ها هنوز آماده نیست، دولت نباید برخلاف قانون وارد فرآیند اجرای این مصوبه می‌شد.

نماینده مردم رودبار در مجلس همچنین ابراز داشت: درست است که مجلس در واقع اکنون دارد به نوعی هزینه اقدامات دولت را می‌پردازد، اما واقعیت امر این است که مجلس این موضوع را پیش‌بینی کرده و در قانون هم شرط مشخصی را برای اجرای این موضوع آورده بود که اگر قرار است این ارز حذف شود، باید زمینه‌ها فراهم گردد.

وی در پایان گفت: دولت البته در این زمینه تدابیری به خرج داده و تلاش کرده تا بتواند با پرداخت یارانه نقدی بخشی از تبعات اجرای این طرح را جبران کند، اما نباید این مساله را فراموش کنند که حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به خواست دولت انجام شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی