تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

تردید «بایدن» برای سفر به عربستان؛ هنوز تصمیم نگرفته‌ام

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که هنوز درباره این مسئله که به سفر به عربستان سعودی سفر خواهد کرد یا خیر، تصمیم نگرفته است. گمانه زنی‌ها حاکی از آن است که بایدن سفر خود به سرزمین‌های اشغالی و عربستان سعودی در ماه جاری میلادی و همزمان با سفرش به آلمان و اسپانیا برای شرکت در اجلاس «گروه هفت» (جی۷) و ناتو انجام خواهد داد.

کد خبر: ۱۳۱۴۷۱
۱۰:۰۱ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱

تردید «بایدن» برای سفر به عربستان؛ هنوز تصمیم نگرفته‌ام!

دیدارنیوز: رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال سفرش به عربستان سعودی و استفاده از این فرصت جهت دستیابی به توافقی برای بهبود روابط ریاض-تل آویو گفت که این مسئله به زودی مشخص خواهد شد.

به نقل از رویترز، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که هنوز درباره این مسئله که به سفر به عربستان سعودی سفر خواهد کرد یا خیر، تصمیم نگرفته است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا وی از این سفر احتمالی به خاورمیانه جهت دستیابی به توافقی برای بهبود روابط عربستان و رژیم صهیونیستی استفاده می‌کند یا خیر، گفت: خواهیم دید.

هر گونه سفر احتمالی به عربستان سعودی احتمالاً با هدف تقویت روابط با این کشور صورت می‌گیرد و این در حالی است که بایدن در تلاش برای یافتن راه‌هایی برای کاهش قیمت بنزین در آمریکا است.

همچنین در صورت انجام این سفر، مسئله قتل «جمال خاشقجی» خبرنگار مشهور و منتقد حکومت سعودی توسط عوامل این حکومت در ترکیه از سوی آمریکا کاملا نادیده گرفته خواهد شد.

پیشتر ۱۳ نهاد بین المللی حقوق بشری در بیانیه‌ای مشترک تاکید کردند: سفر بایدن به ریاض و دیدار وی با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی، می‌تواند مشوقی تازه برای تشدید سیاست سرکوبگرانه آل سعود فراهم کرده و همچنین به رژیم سعودی برای فرار از مجازات و بازخواست کمک کند.

همه این‌ها در حالی است که کاخ سفید از این سفر حمایت کرده است.

«کارن ژان پی یر» سخنگوی کاخ سفید در همین رابطه گفت: سفر به اسراییل و عربستان سعودی، زمانی که انجام شود، در چارچوب دستاورد‌هایی قابل توجه برای مردم آمریکا در منطقه خاورمیانه خواهد بود.

وی افزود: چنانچه او (بایدن) تشخیص دهد که تعامل با یک رهبر خارجی به نفع ایالات متحده است و چنین تعاملی می‌تواند نتایجی را به همراه داشته باشد، این کار را انجام خواهد داد.

سخنگوی کاخ سفید تاکید کرد که عربستان سعودی نزدیک به ۸۰ سال است که شریک راهبردی آمریکا بوده و تردیدی نیست که منافع مهم واشنگتن با این کشور در هم تنیده شده است.

گمانه زنی‌ها حاکی از آن است که بایدن سفر خود به سرزمین‌های اشغالی و عربستان سعودی به عنوان رئیس جمهور آمریکا در ماه جاری میلادی و همزمان با سفرش به آلمان و اسپانیا برای شرکت در اجلاس «گروه هفت» (جی۷) و ناتو انجام خواهد داد. برخی گمانه زنی‌ها نیز حاکی از آن است که این سفر به ماه جولای موکول شده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی