تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

امیرعبداللهیان: در زمینه توسعه روابط ایران - هند توافق خوبی حاصل شد

حسین امیرعبداللهیان، در جریان سفر به کشور هند گفت: با توجه به اینکه قرن حاضر و آینده متعلق به قاره آسیاست و هند به عنوان قدرت نوظهور اقتصادی در منطقه ما مطرح است در زمینه توسعه همه جانبه اقتصادی و تجاری به موازات همکاری‌های سیاسی، فرهنگی و امنیتی و بین المللی توافق خوبی حاصل شد.

کد خبر: ۱۳۱۲۷۳
۱۳:۴۲ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

امیرعبداللهیان: در زمینه توسعه روابط ایران - هند توافق خوبی حاصل شد

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به دیدارش با مشاور امنیت ملی هند گفت: مقامات عالی هند و آقای داوول نسبت به توهین به ساحت پیامبر اسلام کاملا متاسف هستند و با فرد خاطی در دستگاه امنیتی برخورد جدی شده است.

حسین امیرعبداللهیان پس از دیدار با مشاور امنیت ملی هند اظهار کرد: گفتگو‌های سازنده و مهمی امروز داشتیم. در جریان این دیدار نقشه راه همکاری آینده دو کشور بررسی شد.

وی افزود: با توجه به اینکه قرن حاضر و آینده متعلق به قاره آسیاست و هند به عنوان قدرت نوظهور اقتصادی در منطقه ما مطرح است در زمینه توسعه همه جانبه اقتصادی و تجاری به موازات همکاری‌های سیاسی، فرهنگی و امنیتی و بین المللی توافق خوبی حاصل شد.

وی درباره اهانت یک مقام حزبی هند به ساحت پیامبر اکرم (ص) هم گفت: از زبان مشاور امنیت ملی این مساله را به شفافیت شنیدم که مقامات عالی و ایشان نسبت به توهین متاسف هستند و با فرد خاطی در دستگاه امنیتی برخورد جدی شده و او برکنار شده و هند اجازه نمی‌دهد چنین اقداماتی در هند که مهد همزیستی مسالمت آمیز همه ادیان است رخ دهد.

وی ادامه داد: همچنین مشاور امنیت ملی هند ابراز تاسف کردند که همزمان با سفر بنده با این موضوع رو به رو شدیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر