تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

امیرعبداللهیان: دولت هند توهین به ساحت مقدس پیامبر را محکوم کرد

حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان در دهلی نو گفت: روابط ایران و هند در شرایط خوبی قرار دارد. از بدو ورود از زبان مقامات هند شاهد این گفتار هستیم که اقدام خودسرانه توهین به ساحت مقدس پیامبر از سوی دولت هند قویا محکوم و مردود اعلام می‌شود.

کد خبر: ۱۳۱۲۴۲
۱۰:۵۰ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱

امیرعبداللهیان: ذولت هند توهین به ساحت مقدس پیامبر را محکوم کرد

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه کشورمان گفت: از بدو ورود به دهلی نو از زبان مقامات هند شاهد این گفتار هستیم که توهین به پیامبر اسلامی (ص) اقدام خودسرانه از سوی دولت هند قویا محکوم و مردود اعلام می‌شود.

حسین امیرعبداللهیان در بدو ورود به دهلی نو گفت: روابط ایران و هند در شرایط خوبی قرار دارد. تبادل هیات‌هایی که میان دو کشور صورت گرفته که شاهد رشد و توسعه مناسبات همه جانبه از جمله در حوزه‌های فرهنگی هستیم.

وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی به عمل آمده علاوه بر آقای نخست وزیر و مشاور امنیت ملی هند گفت و گوی مفصلی را با همتای خودم خواهم داشت. در تهران با وزیر امور خارجه هند توافق کردیم که درخصوص ترسیم یک نقشه راه همکاری بلند مدت بین دو کشور اقدام کنیم و یکی از دستور کار‌های اصلی ما گفت و با مقامات عالیرتبه هند و همتای اینجانب درخصوص نهایی کردن این نقشه راه است.

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در شرایطی سفرم به هند انجام می‌شود که در روز‌های اخیر اقدامی خودسرانه در این کشور توسط یکی از افراد حزبی انجام شده و به ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان اسلام اسائه ادب شده است. از بدو ورود از زبان مقامات هند شاهد این گفتار هستیم که این اقدام خودسرانه از سوی دولت هند قویا محکوم و مردود اعلام می‌شود.

وی افزود: هند همواره در مسیر همزیستی مسالمت آمیز حرکت کرده و همه ایام در صلح و آرمش زندگی کرده و مسلمانان به هیچ وجه اسائه ادب به ساحت پیامبر اسلام را نمی‌توانند تحمل کنند و در عین حال انتظار ما از رهبران هند شنیدن همین جمله بود که همزیستی مسالمت آمیز همه ادیان و فرق همانگونه که در طول تاریخ شاهدش بودیم در هند در همه مقاطع مورد توجه مسئولین این کشور است که امیدواریم در گفتگو‌های فردا هم تکرار این جملات را از زبان مقامات هندی شاهد باشیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر