تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...

فاضل میبدی: مرحوم دعایی از هرگونه افراط و تفریطی پرهیز داشت

حجت‌الاسلام فاضل میبدی، با بیان اینکه مرحوم دعایی از هرگونه افراط و تفریطی پرهیز داشت، گفت: ای‌کاش منش و روش آقای دعایی برای همه مدیران مطبوعات و روحانیون فراگیر می‌شد.

کد خبر: ۱۳۱۱۲۹
۰۹:۲۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱

فاضل میبدی: مرحوم دعایی از هرگونه افراط و تفریطی پرهیز داشت

دیدارنیوز: یک عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه گفت: ای‌کاش منش و روش آقای دعایی برای همه مدیران مطبوعات و روحانیون فراگیر می‌شد. او دنبال جذب افراد بود تا مخالف خودش را به موافق تبدیل کند.

حجت‌الاسلام فاضل میبدی، در خصوص شخصیت حجت‌الاسلام سید محمود دعایی گفت: جناب آقای دعایی سوابق درخشانی داشت. سال‌ها در نجف و ایران در کنار مرحوم امام بودند و ویژگی اخلاقی و ذاتی خودشان را داشتند ایشان دارای حسن اخلاق، فروتنی، مدارا، خوش‌رویی و چهره‌گشایی بودند و واقعا یک شخصیت کم نظیر بودند.

این عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: چندبار به این مسئله اشاره کردم که ای‌کاش منش و روش آقای دعایی برای همه مدیران مطبوعات و روحانیون فراگیر می‌شد و همه دارای این اخلاق می‌شدند. مرحوم دعایی همه افراد را صاحب کرامت می‌دانست و سعی می‌کرد عزت همه را حفظ کند. بسیاری از اشخاصی که صاحب فضل و هنر بودند و ترد شده بودند آقای دعایی به آن‌ها تعظیم، اکرام و اعزاز می‌کرد. در صفحه ۳ روزنامه اطلاعات کسانی که نام‌شان پوشیده بود کسی آن‌ها را نمی‌شناخت برجسته می‌کرد. عکسی از آن‌ها به چاپ می‌رساند و چند سطری درباره‌شان می‌نوشت که آینه تمام قد ارباب فضل و هنر و ادب بود. مرحوم دعایی انصافا در روزنامه اطلاعات اعتدال خودش را حفظ کرد و از هرگونه افراط و تفریط پرهیز کرد و تمام اهل هنر و قلم ایشان را دوست داشتند. آقای دعایی شخصیت بسیار کم نظیری بود که همه را از خودش می‌دانست.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که فقدان چنین افرادی در فضای سیاسی کشور چه میزان به چشم می‌آید، بیان کرد: حضور آقای دعایی در عرصه مطبوعات قوی‌تر از سایر عرصه‌ها بود اگر کسی از دنیا می‌رفت و شخصی حاضر نمی‌شد برایش نماز بخواند آقای دعایی برای او نماز می‌خواند.

میبدی افرود: مرحوم دعایی تواضع بسیار کم‌نظیری داشتند رفتار و منشی که آقای دعایی داشت جزو ذات‌شان بود و نمی‌شود گفت آن را به دیگری انتقال داد شاید بتوان پاره‌ای از ویژگی ایشان را فراگرفت و در عرصه مطبوعات ترویج کرد، این‌که انسان تحمل داشته باشد، جزم اندیش نباشد، نگاهش به دور باشد و افق را بسیار باز ببیند. بله این ویژگی‌ها را می‌شود به خصوص در برخی رسانه‌ها که بسیار تندروی دارند و افراد را ترد می‌کنند، استفاده کرد، باید گفت آقای دعایی درست عکس این رفتار را انجام می‌داد و به دنبال جذب افراد بود تا مخالف خودش را به موافق تبدیل کند.

وی تاکید کرد: اگر اخلاق ایشان در جامعه ما حاکم می‌شد، من فکر می‌کنم این کشور از جهت اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هیچ مشکلی نداشت، اما متاسفانه این آدم‌ها مانند دُر نادر هستند و کمتر به آن‌ها توجه می‌شود. ایشان ناگهان و زود از میان ما رفت؛ به قول سعدی صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی