تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسن روشن هشدار داد

استقلال امسال وضعیت خیلی خطرناکی دارد!

حسن روشن، پیشکسوت باشگاه استقلال با بیان اینکه فرهاد مجیدی به خاطر پول از جمع آبی‌پوشان جدا شده هشدار داد که استقلال امسال وضعیت خیلی خطرناکی دارد.

کد خبر: ۱۳۱۰۳۴
۱۰:۴۷ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱

استقلال امسال وضعیت خیلی خطرناکی دارد!

دیدارنیوز: پیشکسوت استقلال تهران درمورد جدایی فرهاد مجیدی و پیش بینی آینده این باشگاه صحبت کرد.

حسن روشن، درخصوص جدایی فرهاد مجیدی اظهار داشت: من از چند ماه پیش می‌دانستم که فرهاد مجیدی می‌خواهد از استقلال برود. شروط‌هایی وجود داشت که آنجا برود. حالا که تیم قهرمان شده است به راحتی به آنجا می‌رود، اما اینجا مشکل ساز شده است. استقلال امسال وضعیت خیلی خطرناکی دارد. دو فاکتور مدنظر است: یکی عادت و دیگری حرفه‌ای بودن.

او ادامه داد: هوادارانی که به او کمک کردند قهرمان شود الان دست خالی هستند. در مورد جدایی‌های مجیدی باید دید قرارداد‌هایی که با او امضا شده چگونه بوده است. قطعا او برای پول جدا شده است و شاید خودش بگوید که برای حرفه‌ای شدن چنین کاری کرده، اما به غیر از پول گرفتن چیزی از حرفه‌ای بودن از این رفتار‌ها دیده نمی‌شود.

روشن درباره قرارداد مجیدی افزود: قرارداد با او سه ساله بود. ما از رونالدو و مسی بزرگتر در این فوتبال داریم؟ قطعا نه، هر کدام از آن‌ها قراردادی امضا کردند تمام تماشاگران به صورت شفاف از آن باخبر شدند. یعنی رونالدو بعد از دو هفته که با رونالدو قرارداد بسته بود، از فروش پیراهنش درآمدی که برای خریدش صرف شده بود به دست آمد. مردم به خاطر اینکه باشگاه رو به راه شود، کمک حال شدند. حالا اینجا همه چیز برعکس است. ما اصلا نمی‌دانیم در این باشگاه کمیته فنی داریم یا نه. الان هم که چیزی نشده به دنبال این هستند که استراماچونی بیاید یا جواد نکونام.

انتخاب شما سرمربی ایرانی است یا خارجی؟ روشن در این باره گفت: تا صد سال دیگر می‌گویم که سرمربی باید خارجی باشد. البته سرمربی خارجی‌ای که کنار آن مربی ایرانی باشد. الان دوران فوتبال البته با زمان ما خیلی فرق کرده است. یک سرمربی که ایده‌های جدید دارد با نامدار بودن متفاوت است. به نظرم اول از همه باید کمیته فنی، حقوقی، انضباطی و مالی تشکیل شود تا باشگاه نظام درستی داشته باشد.

روشن افزود: در حال حاضر باید از پایه همه چیز درست شود. قرار است همه پیشکسوتان کنار هم جمع شویم. همه باید دور هم و دور یک میز باشیم. به مدیران باشگاه گفتم که باید پیشکسوتان را کنار هم بگذاریم. از یک نفر که تنها یک بازی برای تیم داشته تا به بالا همه باید به این باشگاه کمک کنند. البته باید احترام بین همه سطوح مشخص باشد تا تیم در مسیر موفقیت بماند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی