تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

ورزشگاه «آبی» در انتظار استقلال؛ پرسپولیس موعد جشن را مشخص می‌کند!

مسئولان وزارت بهداشت عصر دیروز (شنبه) موافقت خود را با تخصیص حداکثر ورزشگاه آزادی به هواداران استقلال اعلام کردند و مطابق دستور وزارت بهداشت، سازمان لیگ فوتبال ایران هم موافقت خود را مبذول کرد. پرسپولیس امشب در ورزشگاه آزادی میزبان پدیده (شهرخودرو) مشهد است، اگر سرخ‌پوشان موفق به کسب پیروزی یا تساوی مقابل حریف مشهدی خود شوند، استقلال دوشنبه ۹ خرداد در ورزشگاه آزادی آخرین دیدار خود را در لیگ بیست‌ویکم برگزار می‌کند و سپس جشن قهرمانی آبی‌پوشان برگزار می‌شود.

کد خبر: ۱۳۰۵۲۰
۱۰:۱۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

ورزشگاه «آبی» در انتظار استقلال؛ پرسپولیس موعد جشن را مشخص می‌کند!

دیدارنیوز: مجوز حضور حداکثری هواداران استقلال در دیدار پایانی این تیم در لیگ برتر صادر شده است.

مصطفی آجورلو، مدیرعامل استقلال طی روز‌های گذشته در تلاش برای دریافت مجوز حضور پرشور تماشاگران در آخرین بازی فصل استقلال بود، چرا که هواداران آبی‌پوش مشتاق حضور در ورزشگاه آزادی برای تقابل استقلال - نفت مسجدسلیمان بودند و به دنبال آن بودند تا بتوانند از نزدیک جشن قهرمانی تیم‌شان را تماشا کنند.

مجوز ویژه برای آبی‌ها صادر شد
مدیران استقلال با مسئولان سازمان لیگ و وزارت بهداشت مکاتبه کردند که بتوانند از حداکثر ظرفیت ورزشگاه آزادی برای آخرین دیدار خود در لیگ بیست‌ویکم بهره ببرند. مسئولان وزارت بهداشت عصر دیروز (شنبه) موافقت خود را با تخصیص حداکثر ورزشگاه آزادی به هواداران استقلال اعلام کردند و مطابق دستور وزارت بهداشت، سازمان لیگ فوتبال ایران هم موافقت خود را مبذول کرد و تاییدیه لازم از شورای تامین استان تهران هم صادر شد تا وعده مدیرعامل استقلال برای برگزاری جشن قهرمانی آبی‌ها در لیگ بیست‌ویکم با حضور حداکثر تماشاگران اجرایی شود.

سایت بلیت‌فروشی دیدار استقلال - نفت مسجدسلیمان از ساعاتی پیش فعال شده و فعلاً ۶۳ هزار بلیط در دسترس هواداران قرار گرفته و در صورت اتمام این میزان، قرار است ۱۵ هزار صندلی دیگر ورزشگاه آزادی هم در اختیار هواداران استقلال قرار بگیرد. ضمن آنکه باشگاه استقلال در تدارک دعوت از پیشکسوتان و هنرمندان استقلالی است تا جشن باشکوهی برای آبی‌پوشان در ورزشگاه آزادی در هفته پایانی لیگ برتر برگزار شود.

پرسپولیس موعد جشن قهرمانی استقلال را مشخص می‌کند!
سازمان لیگ فوتبال ایران عصر دیروز (شنبه) برنامه هفته سی‌ام لیگ برتر را اعلام کرد تا باشگاه استقلال بتواند برای برگزاری جشن قهرمانی خود در هفته پایانی مقابل نفت مسجدسلیمان برنامه‌ریزی کند. برنامه هفته سی‌ام در شرایطی اعلام شد که برای برگزاری دیدار استقلال - نفت مسجدسلیمان دو تاریخ مشخص شده است!

پرسپولیس تهران امشب در ورزشگاه آزادی میزبان پدیده (شهرخودرو) مشهد است، اگر سرخ‌پوشان موفق به کسب پیروزی یا تساوی مقابل حریف مشهدی خود شوند، استقلال دوشنبه ۹ خرداد در ورزشگاه آزادی آخرین دیدار خود را در لیگ بیست‌ویکم برگزار می‌کند و سپس جشن قهرمانی آبی‌پوشان برگزار می‌شود.

پدیده که برای بقا در لیگ برتر محکوم به پیروزی مقابل پرسپولیس است، اگر بتواند امشب با دست پر و ۳ امتیاز از ورزشگاه آزادی خارج شود، برنامه هفته سی‌ام لیگ برتر را دستخوش تغییر خواهد کرد و با توجه به اهمیت برگزاری همزمان مصاف تیم‌های پدیده مشهد - فولاد خوزستان و استقلال - نفت مسجدسلیمان، موعد جشن قهرمانی آبی‌ها به تعویق خواهد افتاد.

سازمان لیگ برای برگزاری همزمان دو دیدار هفته پایانی لیگ برتر، پنجشنبه ۱۲ خردادماه را اعلام کرده است. با این وصف، اگر پرسپولیس امشب در ورزشگاه آزادی از پدیده امتیاز بگیرد، جشن قهرمانی استقلال دوشنبه برگزار می‌شود و در غیر این‌صورت و پیروزی تیم مشهدی، آبی‌پوشان پنجشنبه ۱۲ خرداد در ورزشگاه آزادی جشن قهرمانی خود را برگزار می‌کنند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور