تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد

مردم برای دریافت یارانه نگران نباشند!

محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه مردم برای دریافت یارانه نگران نباشند، گفت: با توجه به اهمیت سامانه رفاه ایرانیان به عنوان مرجع پرداخت یارانه از رئیس جمهور خواستیم که ۹۵ درصد جامعه تحت پوشش برای دریافت یارانه قرار گیرند.

کد خبر: ۱۳۰۰۰۰
۰۸:۲۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

مردم برای دریافت یارانه نگران نباشند!

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد که همه آحاد جامعه به جز درصدی امکان استفاده از یارانه را خواهند داشت و مشمول دریافت کالا‌های اساسی می‌شوند، پس نگران نباشند.

محمدرضا پورابراهیمی، با اشاره به پرداخت یارانه کالا‌های اساسی بعد از اجرای اصلاح نظام پرداخت یارانه گفت: یکی از موضوعات مهم در حوزه اجرای ساماندهی پرداخت یارانه کالا‌های اساسی کشور موضوع اختصاص یارانه به مردم است. انتقاداتی به این وضعیت ایجاد شده که به دنبال آن از طرف کمیسیون اقتصادی مکاتبه‌ای با رئیس جمهور داشتیم مبنی بر این‌که باید پایگاه جامع رفاه ایرانیان اصلاح شود و از همه مهمتر اطلاعات و نحوه محاسبه دهک‌ها از ظرفیت یارانه کالا‌های اساسی به روز شود.

وی توضیح داد: به دلیل عدم به روزرسانی اطلاعات و فرمول عملی در آن‌ها بخش زیادی از جمعیت کشور از دریافت یارانه جدا شده‌اند. کما این‌که تاکنون هم سامانه مربوط به پرداخت یارانه به گونه‌ای بوده که یک طرفه عمل می‌کرده بدان معنا که اگر فردی از پرداخت یارانه حذف می‌شد در کنارش افرادی که شرایط دریافت یارانه را داشتند، به این سامانه اضافه نمی‌شدند.

پورابراهیمی ادامه داد: با توجه به اهمیت سامانه رفاه ایرانیان به عنوان مرجع پرداخت یارانه از رئیس جمهور خواستیم که ۹۵ درصد جامعه تحت پوشش برای دریافت یارانه قرار گیرند، چون بعضا حتی از روستا‌ها به ما مراجعه کردند که یارانه دریافت نمی‌کنند یا این‌که ملاک حذف یارانه دریافت حقوق تمامی اعضای خانواده بوده است که این هم دارای اشکالاتی است. برای رفع این اشکالات نشست مشترکی با وزیر کار برگزار خواهد شد و این موضوع را بررسی می‌کنیم. مردم نگران نباشند و بدانند که همه آحاد جامعه مشمول دریافت یارانه کالا‌های اساسی خواهند شد به جز درصدی که تمکن مالی دارند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌که «روش گردآوری اطلاعات باید تغییر کرده و شفاف باشد»، افزود: این‌که خانواری دارای واحد مسکونی و خودرو است نباید ملاکی برای حذف یارانه باشد، چون ممکن است همان خانواده فرزند معلولی داشته که آن در محاسبه یارانه لحاظ نشده است یا این‌که افراد از دارایی خودرو و ماشین برخوردار باشند، اما حجم قابل توجهی بدهی داشته باشند و این بدهی‌ها برای پرداخت یارانه محاسبه نشده است. به همین دلیل است که تأکید ما این بوده که باید این موارد در تعیین دهک‌ها مبنای عمل باشد بدان شکل که تعهدات و هزینه‌های خانوار و بعد دارایی و منابع درآمدی آن‌ها محاسبه شود.

وی تأکید کرد که باید بازنگری جدی در پایگاه جامع رفاه ایرانیان به عنوان مبنای محاسبه دهک‌ها صورت گیرد و اطلاعات ورودی و درآمد خانواده در کنار هزینه‌های آن‌ها مبنای عمل قرار گیرد. ما این اطمینان را به مردم می‌دهیم که در شرایط کنونی هر خانواری نیازمند دریافت یارانه کالا‌های اساسی باشد می‌تواند از آن بهره‌مند شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌که «از دولت می‌خواهیم ظرفیت پرداخت یارانه را به ۹۵ درصد افزایش دهد»، گفت: مجلس و کمیسیون اقتصادی به این موضوع ورود کرده و نشست مشترکی با وزیر کار خواهیم داشت، چون موضوع بازنگری و دهک‌بندی‌ها در دستور کار مجلس است. رئیس جمهور هم اعلام کرده به هر خانواری که درباره یارانه‌ها اعتراض کرده این ماه یارانه تعلق می‌گیرد. پیشنهاد ما این است که برای یک بار دیگر امکان ثبت نام برای خانوار‌ها فراهم شود تا آن‌ها بتوانند از ظرفیت دریافت کالا‌های اساسی برخوردار شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر