تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
عالیشاه و ترابی سنگ پرتاب کردند

باشگاه تراکتور: پرسپولیس از حضور در زمین امتناع کرد؛ افراد تنش‌آفرین «ناشناس» بودند!

باشگاه تراکتور درخصوص اتفاقات بازی مقابل پرسپولیس در شهر تبریز، اطلاعیه‌ای صادر کرد و نوشت: هیچ کدام از مشوقین باشگاه و رابط شهرستان‌ها، افراد تنش آفرین را نمی‌شناختند و به نظر می‌رسد عده‌ای برای ضربه زدن به تراکتور در هفته‌های پایانی لیگ برتر، بین هواداران این تیم حضور یافته بودند. باشگاه تراکتور تمامی مستندات رفتار‌های غیرحرفه‌ای و تنش‌زا اعضای تیم حریف که موجب تنش شد را به متولیان امر ارایه کرده است.

کد خبر: ۱۲۹۹۷۵
۰۸:۲۱ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

اطلاعیه باشگاه تراکتور درخصوص اتفاقات بازی مقابل پرسپولیس

دیدارنیوز: در پی اتفاقات بازی مقابل پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز و نیمه تمام ماندن بازی، باشگاه تراکتور اطلاعیه‌ای جهت تنویر افکار عمومی صادر کرد.

متن اطلاعیه باشگاه تراکتور به این شرح است: اتفاقاتی در بازی تراکتور و پرسپولیس از سوی عده‌ای تماشاگر ناشناس رخ داد که مورد تایید این باشگاه نیست و افراد متخلف قطعا ارتباطی با هواداران واقعی تراکتور ندارند. این افراد به حالت مشکوک و صرفا برای ایجاد تنش در ورزشگاه حضور یافته بودند. هیچ کدام از مشوقین باشگاه و رابط شهرستان‌ها، افراد تنش آفرین را نمی‌شناختند و به نظر می‌رسد عده‌ای برای ضربه زدن به تراکتور در هفته‌های پایانی لیگ برتر، بین هواداران این تیم حضور یافته بودند.

متاسفانه تعدادی از اعضای تیم رقیب نیز با هدف ماهی گرفتن از آب گل آلود، با رفتار‌های تنش‌زا هواداران را تهیج و سکو‌ها را ملتهب کردند. از جمله این رفتار‌ها پرتاب سنگ به سمت هواداران از سوی امید علیشاه و مهدی ترابی بود که به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.

سوال ما این است که در کجای دنیا بازیکن حریف به هواداران میزبان توهین و سنگ پرتاب می‌کند؟ چرا نباید به این موضوع رسیدگی شود؟

یقیناً اگر ارکان فدراسیون فوتبال پیش از این برخورد قاطعی با این بازیکن داشتند، امروز شاهد این وضعیت نبودیم و بازیکن مذکور جرأت انجام رفتار‌هایی که امروز انجام داد را نداشت. جالب است که چنین بازیکنان حاشیه‌سازی همواره در آن باشگاه در حاشیه امن قرار دارند!

یادآور می‌شود، امید عالیشاه پیش از این نیز در تبریز و در بازی تیم‌های گسترش فولاد و پرسپولیس با رفتار‌های توهین آمیز خود موجب ناراحتی هواداران و بروز تنش شده بود که همین موضوع در اتفاقات بازی اخیر نیز تأثیر داشت.

یادآور می‌شود که باشگاه تراکتور چندین بازی با حضور هزاران هواداران را مقابل تیم‌های بزرگی همچون سپاهان، فولاد و ... بدون مشکل پشت سر گذاشته و اتفاقات بازی مقابل پرسپولیس باید به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا دست افرادی که قصد آسیب رساندن به اعتبار این باشگاه را دارند، رو شود.

شایان ذکر است که علی‌رغم تلاش مسؤولان مربوطه و بزرگان تیم به همراه نیرو‌های انتظامی مستقر در ورزشگاه، جهت فراهم کردن شرایط برای از سرگیری بازی و با وجود نظر داور و نماینده سازمان لیگ برای پیگیری بازی، تیم حریف از حضور در زمین امتناع کرد.

شایان ذکر است، باشگاه تراکتور بلافاصله، مستندات رفتار‌های ناشایست و غیرحرفه‌ای اعضای تیم حریف را که منجر به ایجاد تنش در ورزشگاه شد، به ناظر بازی، نماینده فدراسیون و تیم داوری جهت درج در گزارش به کمیته انضباطی ارایه کرده و منتظر بررسی و اعلام نظر این کمیته خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان