تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جزئیات قرارداد ۱۰۰ میلیون یورویی متروی تهران

مهدی شایسته اصل، مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو درباره قرارداد ۱۰۰ میلیون یورویی خرید تجهیزات و قطعات مترو توضیحاتی ارایه کرد. او گفت: بر اساس نوع قطعه، ثبت سفارش و زمان ساخت، یک بازه زمانی برای تحویل وجود دارد که حدودا بین دو تا هشت ماه زمان لازم است.

کد خبر: ۱۲۹۶۱۴
۰۷:۵۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

جزئیات قرارداد ۱۰۰ میلیون یورویی متروی تهران

دیدارنیوز: مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو جزئیات قرارداد ۱۰۰ میلیون یورویی خرید تجهیزات و قطعات مترو را تشریح کرد.

مهدی شایسته اصل، در مورد سرانجام خرید قطعات و تجهیزات مورد نیاز مترو، گفت: قرارداد ۱۰۰ میلیون یورویی با فاینانس خارجی نهایی شده است و بعد از انعقاد قرارداد می‌توانیم نسبت به خرید تجهیزات و قطعات مترو که ۸۰۰۰ میلیارد ریال نیاز دارد اقدام کنیم که کارن‌هایی شده است.

وی با بیان اینکه شرکت شهر آتیه بانک شهر لیست تجهیزات مورد نیاز ما را دریافت کرده و در حال بررسی خرید تجهیزات است، افزود: دقت داشته باشید که بر اساس نوع قطعه، ثبت سفارش و زمان ساخت، یک بازه زمانی برای تحویل وجود دارد که حدودا بین دو تا هشت ماه زمان لازم است.

شایسته اصل با بیان اینکه بر اساس این قرارداد ۱۰۰ میلیون یورویی، با شرکت واگن سازی نیز در راستای تعمیر و ارتقاء قطار‌های دی سی و اورهال قطار‌ها اقدام خواهیم کرد، ادامه داد: علاوه بر اورهال قطار‌ها موضوع ارتقاء سیستم آن‌ها نیز مطرح است. به گونه‌ای که اگر این قطار‌ها اورهال شوند برخی از آن‌ها قابلیت آن را پیدا می‌کنند که تا ۲۰ سال دیگر در ناوگان خدمات رسانی کنند.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات کار‌های عقب مانده‌ای بود که به این دوره مدیریت شهری رسید، گفت: خوشبختانه با حمایت ویژه شهردار تهران، معاونین شهردار و اعضای شورای شهر شاهد انسجام و اتحاد برای کمک به سیستم مترو که حمل و نقل پاک است و روزانه یک و نیم تا دو میلیون سفر در آن انجام می‌شود، ایجاد شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين