تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

جزئیات افزایش و کاهش دما در نقاط مختلف کشور

سازمان هواشناسی کشور از بارش پراکنده باران طی امروز در برخی استان‌ها خبر داد.

کد خبر: ۱۲۹۵۵۸
۱۲:۲۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

جزئیات افزایش و کاهش دما در نقاط مختلف کشور

دیدارنیوز ـ براساس اعلام سازمان هواشناسی امروز (۲۴ اردیبهشت) در مناطقی از خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، ارتفاعات کرمان، شرق یزد و شرق گلستان بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه (۲۵ اردیبهشت) در آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی رگبار پراکنده رخ می‌دهد. دوشنبه (۲۶ اردیبهشت) در برخی مناطق شمال غرب کشور و استان گیلان و سه‌شنبه (۲۷ اردیبهشت) علاوه بر شمال غرب در استان‌های ساحلی دریای خزر رگبار پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. چهارشنبه (۲۸ اردیبهشت) بارش در برخی مناطق شمال شرق استان‌های شمالی خزر و به صورت پراکنده در شمال غرب خواهیم داشت.

از امروز تا دوشنبه در شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه در خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شرق کرمان وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک با احتمال رخداد طوفان شن انتظار می‌رود. امروز و فردا در مناطق مرکزی شمال شرق، جنوب، جنوب غرب و غرب کشور وزش باد شدید با خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. این شرایط دوشنبه برای جنوب غرب، غرب و شمال غرب انتظار می‌رود.

دمای هوا شنبه در شمال غرب، سواحل دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و یکشنبه در شمال شرق به‌طور محسوسی افزایش می‌یابد و این افزایش دما تا چهارشنبه تداوم خواهد یافت همچنین دمای هوا شنبه و یکشنبه در شرق و جنوب شرق کشور بین ۵ تا ۸ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان امروز تا فردا ظهر مواج پیش‌بینی می‌شود.

براساس اعلام این سازمان، آسمان تهران فردا (۲۵ اردیبهشت) صاف، گاهی با وزش باد با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه (۲۶ اردیبهشت) کمی ابری و در بعدازظهر نیمه ابری و وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا (۲۴ و ۲۵ اردیبهشت) اهواز با دمای ۳۸ و ۴۰ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای صفر و ۳- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

 

برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر