تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

تیر ماه متفاوت برای دانش‌آموزان؛ آموزش مکمل آغاز می‌شود

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: توجه به این که در شرایط کرونایی با افت یادگیری مواجه بودیم، برنامه‌هایی را پیش‌بینی کردیم تا برای دانش‌آموزانی که در این دوران با افت تحصیلی مواجه شده اند، دوره‌هایی را به‌عنوان آموزش مکمل از تیر ۱۴۰۱ با اولویت مناطق کم برخوردار، استان‌های مرزی و مناطق حاشیه‌ای برگزار کنیم.

کد خبر: ۱۲۹۳۹۹
۱۲:۳۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

تیر ماه متفاوت برای دانش‌آموزان؛ آموزش مکمل آغاز می‌شود

دیدارنیوز ـ محمدمهدی کاظمی گفت: برخی از مناطق کشور از امکانات آموزشی کمتری برخوردار می‌شوند. به‌عنوان سیاست‌گذار در وزارت آموزش‌وپرورش باید برنامه‌ریزی و تلاش کنیم تا عدالت آموزشی و تربیتی به‌صورت متوازن برای همه دانش آموزان در سراسر کشور ایجاد شود.

به گفته وی علی رغم همه تلاش‌هایی که طی سنوات گذشته انجام‌شده، هنوز بعضی از مناطق از دسترسی به آموزش مطلوب بی‌بهره هستند.

او گفت: باید در راستای آموزش مطلوب و باکیفیت‌تر برنامه‌ریزی ویژه‌ای داشته باشیم؛ به‌خصوص در ایام شیوع کرونا که آموزش حضوری تعطیل شد و در دو سالی که گذشت در مناطق کم برخوردار در بحث عدالت آموزشی و ارائه آموزش مطلوب‌تر با مشکل جدی مواجهه شدیم. افت تحصیلی و فقر یادگیری در این مناطق محسوس‌تر بود.

بر اساس راهکار‌های سند تحول بنیادین و سند تحول دولت، توجه به دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار مرزی و عشایری و همچنین مناطق حاشیه کلان‌شهر‌ها از ضرورت‌ها است که در این خصوص با توجه به تأیداتی که در سند دولت شده، باید بتوان ضمن دسترسی آموزش، آموزش باکیفیت را برای همه دانش آموزان کشور، به‌خصوص مناطق محروم فراهم کرد.

او گفت: به همین منظور در راستای عدالت آموزشی، پویشی راه‌اندازی شد تا در گام اول این هدف‌گذاری برای آمادگی مطلوب‌تر و مناسب‌تر دانش آموزان در امتحانات نهایی و در پایه دوازدهم رشته‌های شاخه نظری اتفاق بیفتد که برنامه اجرایی آن در ماه رمضان آغاز شد. در گام بعدی، سال تحصیلی آینده در یک برنامه‌ریزی بلندمدت، دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم را تحت پوشش قرار خواهیم داد.

کاظمی با اشاره به آموزش مکمل در تابستان امسال، گفت: با توجه به این که در شرایط کرونایی با افت یادگیری مواجه بودیم، برنامه‌هایی را پیش‌بینی کردیم تا برای دانش‌آموزانی که در این دوران با افت تحصیلی مواجه شده اند، دوره‌هایی را به‌عنوان آموزش مکمل از تیر ۱۴۰۱ با اولویت مناطق کم برخوردار، استان‌های مرزی و مناطق حاشیه‌ای برگزار کنیم. در این خصوص اعتباراتی هم پیش‌بینی شده است.

برچسب ها: دانش آموزان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها