تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

بایدن وضعیت اضطراری ملی علیه عراق و سوریه را تمدید کرد

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا وضعیت اضطراری ملی ویژه عراق و سوریه را که از سال ۲۰۰۴ اعلام شده، از تاریخ فردا (چهارشنبه) به مدت یک سال دیگر تمدید کرده است.

کد خبر: ۱۲۹۳۰۲
۱۳:۵۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

بایدن وضعیت اضطراری ملی علیه عراق و سوریه را تمدید کرد

دیدارنیوز: کاخ سفید اعلام کرد که رئیس جمهوری آمریکا "وضعیت اضطراری ملی" ویژه عراق و سوریه را یک سال دیگر تمدید کرد.

به نقل از خبرگزاری شفق نیوز عراق، کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا وضعیت اضطراری ملی ویژه عراق و سوریه را که از سال ۲۰۰۴ اعلام شده، از تاریخ فردا (چهارشنبه) ۱۱ مه که مدت آن به پایان می‌رسد، به مدت یک سال دیگر تمدید کرده است.

در این بیانیه به نقل از بایدن آمده است، "آمریکا تغییرات در سیاست‌ها و اقدامات سوریه جهت مقابله با خطر غیرعادی که برای امنیت ملی آمریکا وجود دارد، بررسی کرده و تعیین خواهد کرد که آیا وضعیت اضطراری ملی را ادامه دهد و یا اینکه آن را در آینده متوقف کند. "

طبق بیانیه کاخ سفید، همچنین بایدن وضعیت اضطراری ملی درباره عراق را که از ۲۲ مه سال ۲۰۰۳ اعلام شده، از تاریخ ۲۲ مه جاری به مدت یک سال دیگر تمدید کرده است.

بایدن در پیامی خطاب به نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و کامالا هریس، معاون خود و رئیس سنای آمریکا اظهار کرد: موانعی که در راه بازسازی عراق و بازگرداندن صلح و امنیت در این کشور و حفظ آن‌ها وجود دارند، هنوز خطری غیرعادی برای امنیت ملی و سیاست خارجه آمریکا ایجاد می‌کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی