تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

اولیانوف: خروج دولت ترامپ از «برجام» مشکلات بزرگی را به وجود آورد

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین مدعی شد که تصمیم ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا برای خروج از برجام، مشکلات بزرگی برای دیپلماسی چندجانبه، ثبات منطقه، [موضوع] منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای و وضعیت انسانی در ایران به بار آورد.

کد خبر: ۱۲۹۲۶۳
۱۰:۱۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

اولیانوف: خروج دولت ترامپ از «برجام» مشکلات بزرگی را به وجود آورد

دیدارنیوز: نماینده روسیه در مذاکرات وین در پیامی بار دیگر به نتایج زیان‌بار خروج دولت دونالد ترامپ از توافق هسته‌ای پرداخت.

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در صفحه توییترش درباره خروج آمریکا از توافق هسته‌ای در دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین این کشور نوشت: تصمیم ترامپ برای خروج از برجام مشکلات بزرگی برای دیپلماسی چندجانبه، ثبات منطقه، [موضوع]منع اشاعه تسلیحات هسته‌ای و وضعیت انسانی در ایران به بار آورد. این‌ها نتایج منفی عمده هستند. آیا نتایج مثبتی نیز از دیدگاه جمهوری‌خواهان آمریکا وجود داشته است؟

دولت دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته‌ای از آن خارج شده و علاوه بر بازگردانی تحریم‌های پیشین، تحریم‌های جدیدی نیز تا آخرین روز‌های روی کار بودن علیه ایران اعمال کرد.

دولت جو بایدن که در کارزار‌های انتخاباتی‌اش وعده بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای و احیای این توافق را از طریق بازگشت دوجانبه با ایران به پایبندی به مفاد توافق داده بود، از آوریل ۲۰۲۱ به مذاکرات غیر مستقیم با ایران و با حضور کشور‌های عضو برجام در وین وارد شد.

اگرچه هنوز برخی جمهوری‌خواهان هم‌حزبی دونالد ترامپ مخالف بازگشت آمریکا به این توافق هستند و معتقدند این اقدام با روی کار آمدن دولت جمهوری‌خواه دیگری، لغو خواهد شد. برخی دیگر از آن‌ها نیز معتقدند دولت بایدن باید توافقی جامع‌تر و با تایید کنگره با ایران انجام دهد که علاوه بر پرداختن به موضوع برنامه هسته‌ای آن، در برگیرنده دیگر نگرانی‌های آمریکا از جمله در زمینه برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران نیز باشد.

مذاکرات وین که در راستای احیای توافق هسته‌ای و لغو تحریم‌های ایران از آن موقع آغاز شد، در پی برخی تحولات اخیر بین‌المللی از جمله حمله روسیه به اوکراین و کشمکش‌های تهران-واشنگتن بر سر برخی مسائل باقی مانده در مذاکرات، تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران اخیرا در گفت‌وگویی درباره مذاکرات وین گفت: هدف ما در این مذاکرات رسیدن به توافقی قوی و بادوام است و از طرف آمریکایی خواسته‌ایم واقع بین باشد، تاکید کرده‌ایم لغو تحریم‌ها در تمامی بخش‌ها و ارائه ضمانت‌های اقتصادی یکی از مهم‌ترین نکات در دستور کار مذاکراتی ماست.

او همچنین مطرح کرد: من فکر می‌کنم طرف آمریکایی به خوبی به خطوط قرمز ایران واقف است و ما به مذاکرات ادامه می‌دهیم و به محض این که به نقطه توافق برسیم، نماینده ما در مذاکرات در وین آخرین مراحل توافق را انجام خواهد داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی