تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
پس از امضای قانون تسریع انتقال سلاح به اوکراین

بایدن: نگرانم پوتین نتواند راهی برای خروج از جنگ پیدا کند

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با ابراز نگرانی نسبت به اینکه ولادیمیر پوتین همتای روس او نتواند راهی برای خروج از جنگ اوکراین پیدا کند، گفت: پوتین بسیار محتاط است و من نگران هستم.

کد خبر: ۱۲۹۲۴۴
۰۸:۳۴ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

بایدن: نگرانم پوتین نتواند راهی برای خروج از جنگ پیدا کند

دیدارنیوز: رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه اعلام کرد که نگران آن است ولادیمیر پوتین، همتای روس او نتواند راهی برای خروج از جنگ در اوکراین پیدا کند.

به نقل از الجزیره، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت: پوتین بسیار محتاط است و من نگران هستم که او نتواند راهی برای خروج از جنگ خود با اوکراین بیابد.

وی افزود: پوتین فکر می‌کرد که می‌تواند ناتو و اتحادیه اروپا را منحل کند.

بایدن گفت که در تلاش است تا بفهمد در این مورد چه کاری انجام دهد.

این اظهارات پس از آن ایراد شد که روز دوشنبه، رئیس‌جمهور آمریکا قانونی را امضا کرد که اجازه انتقال سریع کمک‌های نظامی و تسلیحات به اوکراین و اروپای شرقی را می‌دهد.

بایدن در یک بیانیه مطبوعاتی در کاخ سفید گفت: "من قانون تسریع در ارسال تسلیحات به اوکراین را امضا می‌کنم، زیرا مهم است".

وی افزود که هدف از این قانون "کمک به اوکراینی‌ها برای جنگیدن و دفاع از کشورشان است. "

بایدن اذعان کرد که ایالات متحده میلیارد‌ها دلار برای حمایت از اوکراین هزینه کرده است، اما تاکید کرد که "تسلیم شدن در برابر حمله روسیه برای او هزینه بیشتری دارد. "

پنج‌شنبه گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت قاطع، قانونی را تصویب کرد که به اوکراین اجازه می‌دهد برای مقابله با تشدید تنش‌های نظامی روسیه، تجهیزات نظامی را به‌سرعت به صورت قرض تامین کند.

بر اساس این قانون، رئیس‌جمهور می‌تواند هنگامی که آن را به نفع دفاع ملی می‌داند، به هر دولتی که نقش آن را برای دفاع از ایالات متحده حیاتی می‌داند، سلاح بفروشد، انتقال دهد، مبادله کند، اجاره دهد، قرض دهد یا به هر نحو دیگری واگذار کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی