تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

حمله به سفیر روسیه در لهستان در سالروز پیروزی روس‌ها در جنگ جهانی

در جریان مراسم سالروز پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم، سفیر این کشور در لهستان با رنگ قرمز مورد حمله قرار گرفت و با اسکورت پلیس محل مراسم را ترک کرد.

کد خبر: ۱۲۹۲۱۶
۱۵:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱

حمله به سفیر روسیه در لهستان در سالروز پیروزی روس‌ها در جنگ جهانی

دیدارنیوز: سفیر روسیه در لهستان در جریان مراسم سالروز پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم در ورشو مورد حمله قرار گرفت.

به نقل از اسپوتنیک، سفیر روسیه در لهستان هنگامی که قصد داشت تاج‌گلی را در مزار سربازان شوروی در ورشو قرار دهد، مورد حمله قرار گرفت.

بر اساس گزارش‌ها، در جریان این حمله، به سفیر روسیه در لهستان رنگ قرمز پاشیده شده است. او با همراهی پلیس، محل را ترک کرده است.

پیشتر سفارت روسیه در لهستان، به دلیل دریافت تماس‌های زیادی مبنی بر احتمال برخود خشونت‌آمیز با شرکت‌کنندگان مراسم «روز پیروزی» در ورشو، تعداد شرکت‌کنندگان در این مراسم را به مقامات ارشد دیپلماتیک محدود کرده بود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی