تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...
تحلیلگر مسائل بین‌الملل اعلام کرد

طرفین مذاکرات وین می‌خواهند زمان بیشتری بخرند

داریوش پایسته، تحلیلگر مسائل بین‌الملل معتقد است که طرفین مذاکرات وین دنبال این هستند که زمان بیشتری بخرند تا بتوانند یکدیگر را بهتر ارزیابی کنند و توافقی با بنیان‌های قوی‌تر را امضا کنند.

کد خبر: ۱۲۹۰۴۴
۱۰:۴۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

طرفین مذاکرات وین در حال ارزیابی شرایط برای استحکام‌بخشی بیشتر به توافق هستند

دیدارنیوز: یک تحلیلگر مسائل بین‌الملل با اشاره به مذاکرات وین گفت: در حال حاضر طرفین دنبال این هستند که زمان بیشتری بخرند تا بتوانند یکدیگر را بهتر ارزیابی کنند و توافقی با بنیان‌های قوی‌تر را امضا کنند.

داریوش پایسته، با اشاره به ۲ مصوبه ضد ایرانی که طی ۲ روز گذشته در مجلس سنای آمریکا انجام شد، اظهار کرد: این ۲ مصوبه الزام‌آور نیست و اگر وارد مرحله تصویب در کنگره شود هم بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، می‌تواند آن را وتو کند. البته اگر هر ۲ مجلس باز هم به این ۲ مصوبه رای دهند، وتوی رئیس‌جمهور بی‌اثر و مصوبه به قانون تبدیل می‌شود که البته هنوز تا رسیدن به آن مرحله خیلی زمان مانده است. اکنون باید به این توجه کرد که این ۲ مصوبه پیش از اینکه تهدیدی برای ایران محسوب شود، یک تهدید بزرگ برای دموکرات‌های آمریکاست چراکه خروجی خوبی برای دولت بایدن ندارد و ناکامی سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه این ۲ مصوبه بار دیگر نشان داد که آمریکا قابل اعتماد نیست، افزود: در آمریکا ۲ نگاه نسبت به مذاکرات احیای برجام وجود دارد. نگاه اول با لابی صهیونیست‌ها در ارتباط است و اکثریت جمهوری‌خواهان و عده‌ای از دموکرات‌ها با این نگاه همراهند و اعقتادی به هیچگونه موافقتی با احیای برجام و انعقاد توافق با ایران ندارند. گروه دوم که عمدتا از دموکرات‌ها هستند، دنبال شکل‌گیری توافق و بهره‌برداری آمریکا از آنند.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل در خصوص اهمیت عنصر زمان برای هر کدام از طرفین مذاکرات عنوان کرد: تا قبل از شروع جنگ اوکراین ایران و آمریکا اصرار به انعقاد توافق داشتند، اما از بعد از حمله روسیه به اوکراین صحنه سیاست بین‌الملل مخصوصا در حوزه آسیا و اروپا تغییر کرده و همه منتظر نتیجه این تحولات هستند؛ لذا در حال حاضر هم ایران فعلا می‌خواهد با احتیاط بیشتری عمل کند و هم طرفین غربی نمی‌خواهند به ایران که به نوعی از شرکای استراتژیک روسیه محسوب می‌شود، امتیاز دهند.

پایسته با بیان اینکه بر این اساس برای ۲ طرف عنصر زمان چندان اهمیتی ندارد، ادامه داد: ۲ طرف متوجه عواقب تاخیر در مذاکرات هستند، اما این را هم می‌دانند که اگر در به سرانجام رساندن مذاکرات عجله کنند، ممکن است در آینده مجبور به پرداخت هزینه‌های بیشتری شوند.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور بیان کرد: در حال حاضر قیمت گندم در کشور ما افزایش یافته، اما با به سرانجام رسیدن مذاکرات این مشکلات حل نخواهد شد چراکه در هر صورت روسیه و اوکراین به عنوان یکی از اصلی‌ترین صادرکنندگان گندم درگیر جنگ هستند و حتی اروپا هم با مشکل آرد و غلات روبه‌رو است؛ لذا نمی‌توان اعتقاد داشت به سرانجام رسیدن هرچه سریع‌تر مذاکرات باعث حل این مشکل خواهد شد.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل با اشاره به وضعیت فروش نفت ایران گفت: در حال حاضر هم ما در حال فروش نفت به مشتریانی مانند چین هستیم. اکنون با توجه به اینکه کانون توجهات از ایران به اوکراین منتقل شده، بهترین موقعیت برای فروش نفت ایران است؛ لذا در حال حاضر از طرف غربی حساسیتی روی فروش نفت ایران نیست و یکی از دلایلی هم که باعث شد سناتور‌های آمریکایی آن ۲ مصوبه را علیه ایران تصویب کنند، همین بود که بیان می‌کردند بایدن در حال مماشات با ایران است؛ در حالی که بایدن مماشات نمی‌کند بلکه با توجه به مجموع اتفاقاتی که در سطح بین‌الملل در حال وقوع است، توان برخورد با ایران را ندارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی