تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

ورود سامانه بارشی به مرز‌های غربی و بارش در ۷ استان / خیزش گرد و غبار در جنوب غرب کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به اینکه امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) با ورود سامانه بارشی به کشوررگبار پراکنده، رعدوبرق، وزش باد شدید و گرد و غبار پیش بینی می‌شود، از انتقال گرد و خاک به نوار غربی کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۲۸۸۷۷
۱۰:۲۴ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱

ورود سامانه بارشی به مرز‌های غربی و بارش در ۷ استان

دیدارنیوز ـ صادق ضیاییان خاطرنشان کرد: پنجشنبه (۱۵ اردیبهشت ماه) با نفوذ سامانه بارشی به غرب کشور در مناطقی از نوار غربی، نوار شمالی و استان‌های واقع در مرکز و جنوب کشور رگبار پراکنده، رعدوبرق گاهی وزش باد شدید همراه با گردوخاک رخ می‌دهد. در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، ارتفاعات البرز مرکزی در قزوین، البرز و تهران همچنین در استان مرکزی و غرب اصفهان رگبارو رعدوبرق شدید با احتمال تگرگ پیش بینی می‌شود.

وی افزود: امروز به سبب افزایش وزش باد و خیزش گردوخاک روی کشور عراق و انتقال آن به نوار غربی کشور کاهش کیفیت هوا و دید افقی در غرب و شمال غرب کشور انتظار می‌رود. جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ماه) این سامانه در کل کشور فعال است.

وی با اشاره به مواج شدن دریای خزر گفت: با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش باران همراه با کاهش نسبی دما در سواحل دریای خزر رخ می‌دهد و دریای خزر نیز در این دو روز مواج است.

ضیاییان اضافه کرد: همچنین در جنوب غرب مقدار بارش در دامنه‌های زاگرس افزایش می‌یابد و در جنوب، شرق و جنوب شرق کشور بارش پراکنده گاهی وزش باد شدید و خیزش گردوخاک رخ می‌دهد. در مناطقی از آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل ارتفاعات البرز مرکزی در قزوین و البرز و در استان‌های چهارمحال وبختیاری و کهگیلویه وبویر احمد رگبارورعدوبرق شدید با احتمال تگرگ پیش بینی می‌شود.

وی در ادامه گفت: طی این دو روز آسمان در دامنه‌های جنوبی البرز، غرب و جنوب غرب غبارآلود است. همچنین روز جمعه شمال خلیج فارس واقع در سواحل استان بوشهر رگبار و رعدوبرق رخ می‌دهد و دریا مواج و متلاطم است. یکشنبه (۱۸ اردیبهشت ماه) گستره بارش در نوار شمالی کشور خواهد بود. در مرکز، جنوب، شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و خیزش گردو خاک قابل انتظار است و این سامانه بتدریج از کشور خارج خواهد شد.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: دوشنبه (۱۹ اردیبهشت ماه) در مناطقی از شمال غرب و شمال شرق رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد و در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران وزش باد شدید پیش بینی می‌شود. همچنین خلیج فارس مواج است.

ضیاییان در پایان گفت: امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) شهرکرد با کمینه دمای ۷ درجه سانتیگراد و فردا (۱۶ اردیبهشت‌ماه) شهر کرد و همدان با کمینه دمای ۶ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور لقب می‌گیرند و امروز و فردا اهواز با بیشینه دمای ۴۱ و ۳۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هواشناسی
ارسال نظرات