تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آماده‌باش پلیس برای سفر‌های ایام عیدفطر/ توصیه به رانندگان

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی کل کشور با اشاره به افزایش حجم سفر در ایام تعطیلات عید فطر از آماده‌باش پلیس راهنمایی و رانندگی در جاده‌ها خبر داد و توصیه‌ها و هشدار‌هایی را هم به رانندگان ارائه کرد.

کد خبر: ۱۲۸۵۷۶
۱۱:۰۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

آماده‌باش پلیس برای سفر‌های ایام عیدفطر

دیدارنیوز ـ سردار سید تیمور حسینی با اشاره به فرارسیدن تعطیلات عیدسعید فطر و تبریک این عید گفت: امسال قرارگرفتن تعطیلات عید فطر در روز‌های میانی هفته سبب شده تا بسیاری از افراد با وصل کردن این تعطیلات به تعطیلات قبلی و بعدی آخر هفته به مسافرت بروند. در همین راستا نیز از چند روز پیش به مرور شاهد افزایش حجم تردد در جاده‌های کشور و به خصوص جاده‌های منتهی به شمال بودیم که این روند همچنان ادامه دارد. به طوریکه امروز در برخی از جاده‌های منتهی به شمال کشور ترافیک پرحجم و در مقاطعی نیمه سنگین گزارش شده بود.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی در جاده‌های سراسر کشور درآماده باش کامل هستند و پلیس با تخلفات حادثه‌ساز نظیر سرعت و سبقت غیرمجاز، تجاوز به چپ، تردد از شانه خاکی، حرکت خلاف جهت و ... به طور قاطع برخورد می‌کند.

حسینی همچنین به رانندگان هشدار داد که حتما در حین رانندگی خواب و استراحت کافی داشته باشند و از رانندگی مداوم پرهیز کنند. همچنین با سرعت مطمئنه رانندگی کنند و تمام توجه خود را به مسیر مقابل و رانندگی بدهند. لازم است تمام سرنشینان نیز کمربند ایمنی خود را ببندند. این الزام علاوه بر خودرو‌های سواری، برای مسافران اتوبوس‌ها نیز وجود داشته و رانندگان اتوبوس موظفند که از مسافران خود بخواهند که کمربند خود را ببندند.

جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی انتظامی کل کشور درباره شرط تزریق واکسن برای انجام سفر‌ها نیز گفت: این موضوع برابر با همان چیزی خواهد بود که در ایام نوروز به ما ابلاغ شده و بر این اساس تردد بین استانی برای خودرویی که صاحب پلاک آن ۲ دز واکسن را تزریق نکرده، مشمول جریمه است. ابلاغیه جدیدی برای ما ارسال نشده است و از این رو برابر قبل برخورد خواهد شد.

وی توصیه دیگری نیز به رانندگان و مسافران کرد و گفت: لازم است رانندگان و مسافران حتما زمان سفر خود را مدیریت کنند تا هم در مسیر رفت و هم در مسیر بازگشت در ترافیک پرحجم کمتری بمانند. برای این موضوع توصیه می‌شود آن دسته از مسافرانی که امکانش را دارند، بازگشت خود از سفر را به یک روز قبل یا یک روز بعد از روز پایانی تعطیلات موکول کنند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: عید فطر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی