تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

قاسم عزیزی: شناخت رسانه مهم‌ترین ابزار در جنگ/دشمن می‌خواهد مردم را خسته کند

قاسم عزیزی کارشناس رسانه گفت: استکبار در جنگ شناختی هدفی در راستای نشانه رفتن اذهان و باور مردم را دنبال کرده و طوری وانمود می‌کند تا مردم از باور و آرمان خود دست بکشند.

کد خبر: ۱۲۸۵۲۵
۱۵:۰۷ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱

قاسم عزیزی: شناخت رسانه مهم‌ترین ابزار در جنگ/دشمن می‌خواهد مردم را خسته کند

 

دیدارنیوز: قاسم عزیزی کارشناس رسانه با حضور در استودیوی پخش زنده "انعکاس" رادیو گفتگو صدا و سیما در خصوص رسانه و قدس اظهار کرد: جبهه استکبار آرایش جنگی خود را قبلا در ۵ حوزه زمین، هوا، دریا، فضا و سایبر گسترش داده بود و امروز این جبهه را به جنگ شناختی تغییر داده است.

وی معتقد است استکبار در جنگ شناختی هدفی در راستای نشانه رفتن اذهان و باور مردم را نشانه رفته و طوری وانمود می‌کند تا مردم از باور و آرمان خود دست بکشند. از این حیث مهم‌ترین ابزار در جنگ شناختی رسانه است و رژیم منحوس صهیونیستی تلاش دارد در حوزه رسانه یکه دار میدان باشد و لذا بسیاری رسانه‌های مطرح دنیا را تحت سلطه خود در آورده است و از این رو تلاش می‌کند صدای رسای جبهه مقاومت به ضمیر روشن مردم دنیا منتقل نشود.

عزیزی همچنین در خصوص تاثیر رسانه‌ها در بازتاب صدای جبهه مقاومت سخن گفت و افزود: آزادگان در حدود ۳۰ کشور در روز قدس به خیابان‌ها می‌آیند و از آرمان روشن مردم فلسطین دفاع می‌کنند و این حرکت قطعا تاثیر گذار بوده است.

این کارشناس رسانه گفت: در این بین درایت حضرت امام (ره) بود که جمعه پایانی ماه مبارک رمضان را به اسم روز قدس، نام گذاری کردند و رسانه‌های جریان مقاومت تا جایی که توانستند، صدای مردم را در حمایت از مقاومت فلسطین انعکاس داده اند، اما از دیگر سو جبهه استکبار و رژیم صهیونیستی تلاش کرد تا صدای روشن مردم به دیگر نقاط دنیا منعکس نشود.

وی در عین حال گرویدن مردم از افغانستان و پاکستان به مقاومت عراق را نشان از تاثیر گذاری این جبهه دانست و افزود: جبهه مقاومت توانست در عرصه رسانه این صدا را به اقصی نقاط دنیا منتقل سازد.

نقایص جبهه خودی در جنگ رسانه‌ای

در ادامه علی عبدی، کارشناس رسانه با اشاره به نمادین بودن روز قدس در مبارزه با اسرائیل را صرفا باید مرهون حضرت امام (ره) دانست، گفت: اعلام این روز در آخرین جمعه ماه رمضان ۱۳۵۸ اتفاق افتاد و امام (ره) طی بیانیه‌ای روز قدس را اعلام کردند.

وی افزود: الحمدلله این روز ماندگار شد، ولی متاسفانه این نشانه و پرچم طی سال‌های اخیر دچار آفت و آسیب‌هایی شده است و جا دارد نسبت به آن آسیب شناسی داشته باشیم.

عبدی در عین حال به کم کاری‌های رسانه‌ای اشاره کرد که موجب شده از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نکنیم و اگر تک کار‌های صورت گرفته را در نظر نگیریم، با پرونده‌ای خالی در این حوزه رو به رو خواهیم شد.

وی این رویه را با اقدامات رسانه‌ای دشمن مقایسه کرد و گفت: در حال حاضر در جنگی تمام عیار و غیر نظامی با رژیم صهیونیستی به سر می‌بریم که در عرصه‌های مختلف در حال وقوع است.

عبدی خاطرنشان کرد: جنگ رسانه‌ای پر قدرت و حساس‌تر از جنگ میدانی است و این رژیم با همراهی سعودی‌ها و اماراتی‌ها عملا جنگی تمام عیار و رسانه‌ای را سامان داده و به شدت عمل می‌کند.

وی همچنین به همراهی شبکه‌های فارسی زبان ماهواره‌ای اشاره کرد و گفت: ما در مقام عمل هیچ جبهه گیری رسانه‌ای را نمی‌بینیم و فاقد یک اتاق جنگ رسانه‌ای می‌باشیم.

*منبع: صدای ایران/رادیو گفتگو

برچسب ها: رسانه رادیو
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی