تیتر امروز

بازگشت ترامپ؛ بسیاری از ایرانی‌ها نگران جنگ، برخی امیدوار
از چشم جهان (۱۸۰)

بازگشت ترامپ؛ بسیاری از ایرانی‌ها نگران جنگ، برخی امیدوار

دونالد ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازگشته و این اتفاق یک نگاه دوگانه را برای ایرانی‌ها شکل داده است؛ آیا میان تهران و واشنگتن جنگی تمام‌عیار درخواهد گرفت یا رئیس‌جمهور جدید آمریکا دیپلماسی غیرمنتظره‌ای...
اینطوری ما عوام راحت‌تر تحمل‌تان می‌کنیم
افاضات اضافه

اینطوری ما عوام راحت‌تر تحمل‌تان می‌کنیم

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود، از دستور او برای توقف مازوت‌سوزی در سه نیروگاه تقدیر کرده و گفته اگر بدانیم شما خواص دقیقا چه کار می‌کنید و نفع و زیان کارتان برای ما چیست راحت‌تر تحمل‌تان...
کامبک قاطعانه ترامپ به کاخ سفید/ واکنش ایران به نتیجه انتخابات آمریکا/ دختر دانشجوی علوم و تحقیقات کجاست؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

کامبک قاطعانه ترامپ به کاخ سفید/ واکنش ایران به نتیجه انتخابات آمریکا/ دختر دانشجوی علوم و تحقیقات کجاست؟

این چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جلالی زاده: دولت رئیسی از بیرون اداره می‌شود

جلالی زاده گفت:آقای رضایی و برخی از دیگر کاندیدا‌های انتخابات درحالی پیش و پس از انتخابات به ستاد و دولت رئیسی پیوستند که تا حدود یک هفته پیش از انتخابات، همگی اصرار داشتند که حضورشان در انتخابات، به‌عنوان کاندیدای پوشش نبوده است.

کد خبر: ۱۲۸۲۱۱
۱۲:۱۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

جلالی زاده: دولت رئیسی از بیرون اداره می‌شود

 

دیدارنیوز: فرمانده سپاه در روز‌های سخت جنگ ۸ ساله که کمتر از ۴۸ ساعت پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری، برای اثبات حسن‌نیتش، برنامه اقتصادی را که مدعی بود به‌تناسب مشکلات ۳۱ استان کشور و به‌منظور رفع و رجوع این مشکلات طراحی و تدوین کرده بود، در اختیار رئیسی قرار داد، حالا با دستان خالی، دولت را ترک کرده و این درحالی است که به باور یک کنشگر سیاسی اصلاح‌طلب، این اتفاق نه‌تنها عجیب و دور از انتظار نیست، بلکه کاملاً قابل پیش‌بینی بود و شاید اگر چنین نمی‌شد، باید تعجب می‌کردیم.

جلال جلالی زاده در این رابطه به عصرما گفته است: «آقای رضایی و برخی از دیگر کاندیدا‌های انتخابات درحالی پیش و پس از انتخابات به ستاد و دولت رئیسی پیوستند که تا حدود یک هفته پیش از انتخابات، همگی اصرار داشتند که حضورشان در انتخابات، به‌عنوان کاندیدای پوشش نبوده و به نظر می‌رسید که ظاهراً همگی مدعی ریاست‌جمهوری هستند. اما دیدیم که در عمل اینطور نبود.»

این عضو ارشد حزب اتحاد ملت می‌گوید: «پیوستن کاندیدا‌های اصولگرای انتخابات به کاندیدای پیروز و حضورشان در دولت جدید اگرچه ازسوی خود این افراد به این شکل تبلیغ می‌شد که آن‌ها صرفاً برای خدمت به ملت به میدان آمده و برایشان جایگاه و مقام اهمیتی ندارد، اما معلوم بود که اینطور نبوده است.»

او اضافه کرد: «ازطرفی ستاد رئیسی هم از این حربه استفاده کرد و امروز دیگر کاملا روشن شده که هدفشان از انتصاب و بکارگیری کاندیدا‌های رقیب در دولت، صرفاً این بود که رقبا را با کرسی و سمتی در دولت با خود همراه کنند. اما این به معنای آن نبود که قرار است این همراهی مداوم باشد.»

این نماینده پیشین مجلس گفت: «از همان بدو امر هم مشخص بود که این تیم و این افراد نمی‌توانند کنار هم دوام بیاورند و کار کنند. به هر حال آقای رضایی خود را مدعی مدیریت اقتصاد می‌داند و مشخص بود که اختلافاتشان دیر یا زود سر باز خواهد زد.»

این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با بیان این‌که «هر یک از اعضای دولت و حتی برخی نمایندگان مجلس خود را مدعی اداره صفر تا صد امور می‌دانند»، در عین حال تاکید کرد: «در عمل، اما دولت از بیرون اداره می‌شود و طبیعی است که نمی‌توان از دولتی که به این نحو اداره شود، انتظار ویژه‌ای داشت.»

او همچنین در واکنش به پرسشی درخصوص آن‌چه برخی ناظران درخصوص تشدید اختلافات دولت و مجلس انقلابی می‌گویند، خاطرنشان کرد: «اختلافات میان مجلس و دولت جدی است. درواقع طیف‌های مختلف جناح اصولگرا و محافظه‌کاران اعم از همین طیف موسوم به جمنا، پایداری‌ها و دیگران به‌شدت با یکدیگر زاویه دارند و این اختلافات واقعی و ریشه‌دار است.»

جلالی‌زاده در پایان گفت: «آن‌چه مسلم است هرچه به انتخابات بعد نزدیک شویم، این اختلافات بیشتر خواهد شد؛ چراکه به هرحال آقایان وعده‌هایی به مردم داده‌اند و برای این‌که در انتخابات حاضر شوند، طبیعتاً باید از هم‌اکنون توجهیاتی را فراهم کنند.»

منبع: اصلاحات پرس

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی