رییس HSE شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: طرح تهیه اطلس ایمنی برای همه تأسیسات و واحدهای عملیاتی این شرکت در دست اجراست.
دیدارنیوز | به نقل از پایگاه اطلاعرسانی نفتخیز، محمدرضا نادری اظهار داشت: در گام نخست این طرح و به عنوان نمونه، اطلس ایمنی برای تأسیسات و واحدهای عملیاتی شركت بهرهبرداری نفت و گاز مسجدسلیمان تهیه شده است.
وی در ادامه شرح مختصری از اقدامات مناطق نفتخیز جنوب را در حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست بیان داشت و افزود: تهیه و تنظیم شرح خدمات انجام مطالعات HAZOP و HAZID و ارزیابی كمی به روش QRA ، به روز رسانی دستورالعملهای ایمنی، تهیه و به روز رسانی نرمافزار پروانه كارهای گرم و سرد و انجام بازرسیهای ویژه HSE / آتشنشانی از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه ایمنی طی سال گذشته است.
نادری، درباره مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه محیط زیست نیز بیان داشت: نظارت و تعیین تكلیف مدیریت پسماند ناشی از عملیات حفاری چاه های نفت و ارتقای فرآیند مدیریت پساب و كنده های حفاری و بررسی گزارشات و پیوستهای محیط زیستی كلیه طرح های توسعه ای و پروژه ها به خصوص طرح های نگهداشت و افزایش تولید ۲۸ مخزن از جمله اقدامات این حوزه است.
وی، بررسی فنی گزارشات مدیریت پسماند، شاخص های محیط زیستی، گازهای گلخانه ای، آلاینده های هوا، تهیه و ارسال گزارشات مورد درخواست سازمانهای نظارتی و انجام بازرسی از واحدها و تاسیسات مناطق نفتخیز جنوب و تهیه گزارشات بهبود و اصلاح فرآیندها را از دگیر اقدامات مهم حوزه محیط زیست عنوان کرد.
رییس ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در ادامه در خصوص اقدامات این اداره در زمینه بهداشت توضیح داد: در سال گذشته سامانه ثبت نتایج معاینات شغلی كاركنان پیمانكاری و همچنین خط تلفن سه رقمی ۱۱۵ شركتی جهت درخواست اعزام آمبولانس با همکاری مخابرات این شرکت ایجاد شد.
وی، نظارت بر اجرای دستورالعملها و پروتكلهای بهداشتی در ادارات، تجزیه و تحلیل ماهانه آماركاركنان مبتلا به كرونا، مشاوره و پاسخ به ۲۵۰۰ مكاتبه و تماس تلفنی مسئولین و كاركنان ستاد، شركت های تابعه و سازمان های خارج از شركت در حوزه بهداشت و بازدیدهای ویژه بهداشتی از ادارات و پیگیری رفع نواقص توسط مسئولین واحدها را از دیگر اقدامات حوزه بهداشت برشمرد.
نادری افزود: پیگیری و نظارت بر تحویل اقلام بهداشتی از جمله ماسك و محلول ضد عفونی به كاركنان، آماده سازی شرح خدمات اندازه گیری عوامل زیان آور محیط كار و پیگیری درخواست خرید ۴۲ دستگاه آمبولانس از دیگر فعالیتهای بخش بهداشت این اداره محسوب میشود.
وی، بررسی مدارك طرح واكنش در شرایط اضطراری (ERP) مربوط به طرح های نگهداشت و افزایش تولید ۲۸مخزن، ارزیابی كیفی پیمانكاران متقاضی شركت در مناقصات حفاری در قالب جدول تخصصی شكست آیتم های بخش های مختلف HSE و برنامه ریزی، نظارت و اجرای چندین مانور با سناریو های به روز و تخصصی در ستاد مناطق نفتخیز جنوب را از مهمترین اقدامات صورت گرفته در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران اعلام داشت.
رییس ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اهمیت آموزشهای ایمنی به کارکنان گفت: در شش ماه دوم سال گذشته ۱۵ دوره آموزش ایمنی برگزار شد ۳۱۶ نفر به میزان ۵۶۸۰ نفر روز، آموزشهای لازم را فرا گرفتند.