تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

منت ۱۰۰ ميليون تومانی!

مجتبی خورشیدی شایعه دریافت حقوق ۳۵ میلیون تومانی را تکذیب نکرد، همان‌طور که حمید استیلی دریافت ماهیانه ۱۰۰ میلیون تومان را تکذیب نکرده و در ادامه مدعی شده که پیش‌تر لااقل ۳ سال برای فدراسیون فوتبال به شکل رایگان کار کرده؛ با کمی چاشنی منت.

کد خبر: ۱۲۷۹۴۷
۰۹:۲۰ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱

منت ۱۰۰ ميليون تومانی!

دیدارنیوز: در همان روز‌های ابتدایی عزل موقت شهاب‌الدین عزیزی‌خادم از ریاست فدراسیون فوتبال، هرگونه نقد نسبت به اعضای هیات‌رییسه و تصمیمات جهت‌دارشان با آماج حملات و تهمت‌ها روبه‌رو می‌شد، اما اکنون که تنها کمی بیشتر از ۲ ماه از ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ گذشته، ماه از پشت ابر‌ها بیرون آمده و نیت واقعی افرادی که در پوستین اصلاح فوتبال علیه رییس معزول به‌پا خاستند، بیش از پیش هویدا می‌شود.

قصد حقیقی برخی افراد از برکناری رییس فدراسیون اینک در رفتار منصوبین‌شان تجلی یافته و به راحتی می‌توان دریافت که اعضای هیات‌رییسه در واقع به چه علتی علیه عزیزی‌خادم به جوش و خروش افتاده‌اند. با انتشار دفاعیه سرپرست پیشین تیم ملی فوتبال نسبت به اعلام برخی اسناد مبنی بر دریافت بیش از یک میلیارد تومان از فدراسیون، مشخص شد که متولیان فعلی فوتبال ملی چندان هم برای اصلاح امور و قطع ید فاسدین برنخاسته‌اند و ارضای مطامع شخصی و فردی بر هرگونه منفعت ملی در این زمینه ارجحیت داشته.

مجتبی خورشیدی شایعه دریافت حقوق ۳۵ میلیون تومانی را تکذیب نکرد، همان‌طور که حمید استیلی دریافت ماهیانه ۱۰۰ میلیون تومان را تکذیب نکرده و در ادامه مدعی شده که پیش‌تر لااقل ۳ سال برای فدراسیون فوتبال به شکل رایگان کار کرده؛ با کمی چاشنی منت. مشخص نیست چرا باید به سرپرست تیمی که پاسپورت چند بازیکنش در اردوی سئول گم می‌شود یا از کنار یک جشن تولد ساده برای کاپیتانش یک بحران جانی پدید می‌آید، ماهیانه یکصد میلیون تومان دستخوش پرداخت شود.

البته که حمید استیلی هرگز چهره کوچکی در فوتبال ایران نیست، اما آیا صرف گل‌زنی به تیم ملی امریکا و چند اتفاق دیگر، علت مناسبی برای دریافت ۱۰۰ میلیون تومان در ماه خواهد بود که ابراهیم قاسم‌پور، منصوب سیدمیرشاد ماجدی در کمیته فنی فدراسیون فوتبال از او دفاع کرده؟

حنای تیم فعلی هیات رییسه فدراسیون فوتبال و اعضای جدید سئول‌نشین برای جامعه فوتبال دیگر رنگی ندارد. پرده‌ها کنار رفته و مشخص هم شده که افراد فعلی نه‌تن‌ها صلاحیت اداره فوتبال در آستانه جام جهانی را ندارند، بلکه دربه‌در به دنبال بافتن یک کلاه از نمدِ تیم ملی برای خودشان هستند. بیچاره همان تیم ملی که به متاعی دندانگیر برای برخی تبدیل شده؛ متاعی که هیچ کس حاضر به گذشتن از مزایای چندصد میلیاردی‌اش نیست.

میعاد نیک - روزنامه اعتماد

منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها