تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

ورود سامانه بارشی جدید به کشور؛ از رگبار پراکنده تا تگرگ

بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی ۲۴ ساعت آینده در برخی از استان‌های کشور رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد و در برخی نقاط وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک یا رویداد تگرگ است.

کد خبر: ۱۲۷۹۰۶
۱۲:۱۴ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا

دیدارنیوز: طبق اعلام سازمان هواشناسی، سامانه بارشی به کشور طی فردا (۴ اردیبهشت ماه) وارد کشور می‌شود.

بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده در استان‌های سمنان، اصفهان، یزد، کرمان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان و شرق مازندران رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد و در برخی نقاط وزش باد شدید همراه با خیزش گردوخاک یا رویداد تگرگ است.

روز یکشنبه (۴ اردیبهشت) در خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سواحل دریای خزر، اردبیل و ارتفاعات کرمان بارش پراکنده رخ می‌دهد و به‌تدریج با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در برخی مناطق غرب و جنوب غرب کشور، دامنه‌های جنوبی البرز در قزوین، البرز و تهران و غرب اصفهان رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

روز دوشنبه (۵ اردیبهشت) بارش در شمال غرب، غرب و بخش‌هایی از جنوب غرب ادامه خواهد داشت همچنین در این روز در سواحل دریای خزر نیز بارش خفیف باران و گاهی وزش باد شدید رخ می‌دهد.

روز سه‌شنبه (۶ اردیبهشت) بارش علاوه بر نوار غربی استان‌های سمنان، تهران، البرز، قزوین سواحل دریای خزر، نیمه غربی اصفهان و شمال فارس را نیز در برخواهد گرفت. در استان‌های کردستان، کرمانشاه، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، لرستان، ارتفاعات شمال خوزستان، جنوب استان‌های همدان، زنجان و قزوین، شرق تهران و غرب مازندران بارش شدت خواهد داشت.

روز چهارشنبه (۷ اردیبهشت) بارش در غرب کشور تضعیف می‌شود و در شمال غرب و نوار شمالی کشور به شکل رگبار پراکنده ادامه خواهد داشت.

امروز شنبه در جنوب، مرکز، شرق و شمال شرق و روز‌های یکشنبه و دوشنبه در شمال شرق و شرق وزش باد نسبتا شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۴ اردیبهشت ماه) کمی ابری از بعدازظهر به‌تدریج ابری اوایل شب وزش باد شدید و احتمال رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی روز دوشنبه (۵ اردیبهشت ماه) نیمه ابری از بعدازظهر ابری گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا (۳ و ۴ اردیبهشت ماه) اهواز با دمای ۳۶ درجه سانتیگراد و بوشهر با دمای ۳۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۲ و ۵ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها