تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

زلنسکی: اگر سلاح داشتیم، جنگ تمام شده بود

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در ویدئویی که در کانال تلگرامی‌اش منتشر شد، گفت: اگر ما به تمامی تسلیحاتی که به آن‌ها نیاز داشتیم، می‌رسیدیم، الان جنگ تمام شده بود.

کد خبر: ۱۲۷۷۹۰
۱۳:۱۶ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱

زلنسکی: اگر سلاح داشتیم، جنگ تمام شده بود

دیدارنیوز: رئیس جمهوری اوکراین گفت، کشورش می‌توانست پیشتر به جنگی که روسیه آن را آغاز کرد، پایان دهد اگرکه به تمامی تسلیحاتی که مورد نیازش بود دسترسی می‌داشت.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در ویدئویی که در کانال تلگرامی‌اش منتشر شد، گفت: اگر ما به تمامی تسلیحاتی که به آن‌ها نیاز داشتیم، می‌رسیدیم، الان جنگ تمام شده بود.

وی با تاکید به شرکای اوکراین به منظور تامین مهمات و تسلیحات ادامه داد: نخست اینکه این یک وظیفه اخلاقی برای کمک به حفاظت از آزادی و حفظ زندگی هزاران اوکراینی است.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین افزود: به همین دلیل است که هر زمان که با مقام‌های ارشد کشور‌ها صحبت می‌کنم به این حقیقت اشاره دارم و در تمامی مصاحبه‌ها و مذاکرات به این مساله می‌پردازم. این ناعادلانه است که اوکراین هنوز مجبور باشد از شرکایش درخواست کند تا به این مساله توجه کنند.

زلنسکی با اشاره به این مساله که "برتری تاکتیکی ارتش اوکراین کاملا آشکار است"، ادامه داد: نیرو‌های مسلح اوکراین محکم ایستاده‌اند و تمامی مردم اوکراین شجاعانه از کشور خود دفاع می‌کنند. در این جنگ، ارتش روسیه برای همیشه در تاریخ جهان از خود وجهه‌ای وحشیانه و غیرانسانی بر جای می‌گذارد.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین به این نکته هم اشاره کرد که "ارتش روسیه عمدا غیرنظامیان را از پای در می‌آورد، ساختمان‌ها و ابنیه را تخریب می‌کند و زیرساخت‌های مدنی را از بین می‌برد و از تمامی تسلیحاتی که دارد از جمله آن‌هایی که بر اساس کنوانسیون‌های بین‌المللی ممنوع شده‌اند، استفاده می‌کند و این اقدامات امضایی برای ارتش روسیه است. "

بر اساس تخمین سازمان ملل، دست کم ۲۱۰۴ غیرنظامی از آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه سال جاری میلادی کشته و ۲۸۶۲ تن دیگر نیز زخمی شده‌اند. البته گمان می‌رود که این تعداد بیشتر باشد.

همچنین براساس اعلام آژانس آوارگان سازمان ملل، بیش از ۴.۹ میلیون اوکراینی در پی این جنگ از کشور گریخته و به دیگر کشور‌ها رفته‌اند و بیش از هفت میلیون هم در داخل اوکراین آواره شده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها