تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
۶ میلیون نفر رایگان بیمه می‌شوند

قالیباف: در بخش مالیاتی حکمرانی مناسبی نداریم

محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بخش مالیاتی حکمرانی مناسبی نداریم، گفت: خیرین باید از منابع مربوط به محرومیت زدایی، آب و راه روستایی مناطق محروم که خیریه‌ها و جهادی‌ها می‌توانند خارج از تشریفات اقداماتی انجام دهند، استفاده کنند.

کد خبر: ۱۲۷۶۴۶
۱۰:۴۰ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

قالیباف: در بخش مالیاتی حکمرانی مناسبی نداریم

دیدارنیوز: رئیس مجلس با بیان اینکه خیرین و گروه‌های جهادی با کمترین هزینه بیشترین اثر گذاری را دارند، گفت: نقش خیریه‌ها در کاهش محرومیت بسیار مهم و اساسی است.

محمد باقر قالیباف در نشست شب گذشته (دوشنبه، ۲۹ فروردین ماه) با خیرین و مدیران موسسات خیریه، گفت: ما به عنوان افرادی که امکانات و بیت المال در دستانمان است باید حساس باشیم به تعبیر حضرت آقا «چه بسا که فردای قیامت خدا برای کار‌های نکرده مان آنقدر یقه مان را بگیرد که در رابطه با کار‌های کرده مان از ما سوال نشود»

وی با بیان اینکه ما هر کجا در کشور به موفقیت رسیدیم مردم در آن موفقیت حضور داشتند حتی موضوعی مانند جنگ که از آن پیچیده‌تر وجود ندارد، ادامه داد: بسیاری از شهدای بزرگی که می‌بینید از مردم عادی بودند که به جنگ رفتند و ارتشی و سپاهی نبودند و اگر پاسدار شدند در جبهه و در میدان دفاع پاسدار شدند. به همین دلیل پیروزی و تداوم انقلاب با حضور مردم رقم خورد، اگر اقتصاد ما امروز به این وضعیت افتاده و در این وضع قرار گرفته برای این است که ۹۰ درصد اقتصاد دولتی بوده است.

نماینده تهران در مجلس اضافه کرد:دو چیز کشورمان را نجات می‌دهد کمااینکه همیشه اینگونه بوده است و هرگاه به این دو مورد عمل نکردیم محکوم به شکست بودیم. ابتدا به سنت‌های الهی باور داشته و خدا باوری داشته باشیم و دوم اینکه مردم باوری داشته باشیم. امام (ره) بار‌ها فرمودند؛ کار‌هایی که مردم می‌توانند انجام دهند دولت‌ها در آن دخالت نکنند. ما در همه کار‌ها دخالت می‌کنیم که این اشکال اساسی ما است.

رئیس قوه مقننه کشورمان در رابطه با مشکلات مربوط به نحوه تشکیل انجمن‌های صنفی به عنوان یکی از مطالبات خیرین حاضر در جلسه، گفت: موضوع طرح نحوه تشکیل و فعالیت تشکل‌های صنفی و تخصصی امروز در دستورکار جلسه صحن بود که ۲۰ ماده داشته و بعد از مدت‌ها رفع اشکال در دستور کار قرار گرفته و ان شاءالله ظرف مدت یک الی دو ماه آینده مسیر قانونی خودش را طی خواهد کرد که با تصویب آن بسیاری از مباحث قانونی حل و فصل خواهد شد.

قالیباف با اشاره به پیش بینی اعتبارات مربوط به محرومیت زدایی در قانون بودجه ۱۴۰۱، اظهار کرد: از سال گذشته پای این موضوع ایستادم و اگر قانون بودجه سال گذشته و امسال را نگاه کنیم در حوزه محرومیت زدایی ردیف مستقلی پیش بینی کردیم و علیرغم تمام مخالفت‌های سازمان برنامه و بودجه، در استان‌ها برنامه ریزی کردیم و همچنین مجری‌های گروه‌های جهادی و محرومیت زدایی را مجاز کردیم تا با آن‌ها قرارداد بسته شده و پول پرداخت شود و مطمئن هستم این افراد با یک تومان به اندازه صد تومان کار می‌کنند در حالی که ما دولتی‌ها با هزار تومان حتی یک تومان هم کار نمی‌کنیم لذا این کار‌ها انجام شده و در قانون بودجه ۱۴۰۱ وجود دارد از این رو خیرین پیشکسوتی که به موضوعات سیستمی آشناتر هستند باید محکم پای اجرای آن بایستند.

وی افزود: در بحث مربوط به آبرسانی و محرومیت زدایی متمرکز شدیم و ردیف‌ها و محل‌های مشخصی خارج از تشریفات اداری در نظر گرفتیم، اما باید به یکدیگر متصل شویم و همدیگر را پیدا کنیم. سیستم بروکراسی کشورمان اسب سرکشی است که هیچ کس حریف آن نیست، این واقعیت تلخی است که وجود دارد. باید از این نوع جلسات داشته باشیم و یکدیگر را پیدا کنیم و از طرفی شما باید نظارت کنید و موضوعات را به ما که نماینده شما هستیم منتقل کنید ما نیز پای این کار هستیم. شبکه آن وجود داشته و می‌توانیم در بحث‌های نظارتی کمک کرده تا کار راه بیفتد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با اقدامات انجام شده برای کاهش هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج، گفت: امسال با کمک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با پیگیری‌های جدی پول خوبی برای کارت سلامت بیماران صعب العلاج در نظر گرفتیم که صد درصد هزینه درمان آن‌ها پرداخت می‌شود بدین معنی که به صورت صددرصدی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند در این رابطه خیرین باید این افراد را شناسایی کرده و از طریق بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت پوشش قرار دهند، در حال حاضر هم برای ۶ میلیون نفر از افرادی که بیمه نیستند منابع در نظر گرفتیم تا همه آن‌ها بدون اخذ وجه بیمه شوند.

نماینده تهران در مجلس ادامه داد: هیچ کس بهتر از خیرین نمی‌تواند مجری این کار باشد، چرا که در شهرستان‌ها و استان‌ها افراد فاقد بیمه را شناسایی و از طریق سایت بیمه آن‌ها را پیگیری کنند تا هزینه‌های درمانی آن‌ها نیز پرداخت شود. این نکته‌ای است که اگر ارتباط برقرار شود ما مصمم هستیم اتفاقات بزرگی رخ دهد به ویژه در برنامه هفتم که امسال تدوین می‌کنیم مسائل مذکور را نیز در نظر بگیریم.

قالیباف تصریح کرد: در سفری که به استان خوزستان و سیستان و بلوچستان داشتم از نزدیک مشکلات کمبود آب روستا‌ها را دیدیم از این رو به صورت متمرکز بیش از ۱۰ هزار روستا را برای آبرسانی مورد هدف قرار دادیم و چقدر دوست دارم که این آبرسانی‌ها به دست خیرین و بچه‌های جهادی انجام شود چرا که هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با بیان اینکه مباحث مربوط به مالیات مرتبط با فعالیت خیرین را پیگیری خواهم کرد، افزود: ما در محل‌هایی فرار‌های مالیاتی زیادی داریم و باید از فرار‌های مالیاتی جلوگیری شود بطور مثال در زمان شیوع ویروس کرونا در همه کشور‌های دنیا درآمد‌های مالیاتی دولت‌ها کاهش پیدا کرد، اما درآمد مالیاتی ما در حالی افزایش داشت و تحقق آن امسال به ۱۱۳ درصد رسیده است که ما همچنان حدود ۶۰ درصد فرار مالیاتی داریم و این امر نشان دهنده این است که روند فعلی مالیات گیری مناسب نیست و به عبارتی در بخش مالیاتی حکمرانی مناسبی نداریم.

رئیس مجلس افزود: خیرین باید از منابع مربوط به محرومیت زدایی، آب و راه روستایی مناطق محروم که خیریه‌ها و جهادی‌ها می‌توانند خارج از تشریفات اقداماتی انجام دهند، استفاده کنند. چرا که منابع بسیار خوبی برای این حوزه در نظر گرفته شده که می‌تواند در محرومیت زدایی نقش داشته باشد و بسیاری مناطق را احیا کند.

گفتنی است؛ در ابتدای این نشست تعدادی از خیرین به بیان مهمترین مشکلات و دغدغه‌های خود پرداخته و در پایان روزه خود را در فضای گفت‌وگوی صمیمانه با رییس مجلس افطار کردند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی