تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

تبعات اقتصادی کرونا؛ تایید تشدید فقر جهانی در گزارش سازمان ملل

گزارش ۲۰۸ صفحه‌ای سازمان ملل متحد، حاکی از آن است که همه‌گیری ویروس کرونا باعث شده است دست‌کم ۷۷ میلیون نفر در سراسر جهان در سال گذشته میلادی به سمت «فقر شدید» سوق داده شوند.

کد خبر: ۱۲۷۱۸۶
۱۲:۴۶ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱

تبعات اقتصادی کرونا؛ تایید تشدید فقر جهانی در گزارش سازمان ملل

دیدارنیوز: گزارش جدید سازمان ملل متحد که روز سه‌شنبه منتشر شد، حاکی از آن است که همه‌گیری ویروس کرونا باعث شده است دست‌کم ۷۷ میلیون نفر در سراسر جهان در سال گذشته میلادی به سمت «فقر شدید» سوق داده شوند.

این گزارش ۲۰۸ صفحه‌ای که توسط دپارتمان امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد تهیه شده، همچنین اعلام می‌دارد که یک پنجم کشور‌های درحال توسعه نیز نمی‌توانند دست‌کم تا سال آینده نرخ تولید ناخالص داخلی خود را به سطح سال ۲۰۱۹ میلادی بازگردانند.

میزان بدهی کشور‌ها نیز افزایش یافته است و در حالی که در کشور‌های توسعه یافته ۳.۵ درصد درآمد صرف بازپرداخت بدهی‌ها می‌شود، این رقم در فقیرترین کشور‌های در حال توسعه تا حدود ۱۴ درصد افزایش یافته است.

دیگر اینکه کشور‌های در حال توسعه در حالی باید با پیامد‌های منفی همه‌گیری ویروس کرونا و تغییرات آب و هوایی دست و پنجه نرم کنند که همچنان با چالش جدی دیگری نیز دست به گریبانند که نرخ پایین واکسیناسیون عمومی است.

گزارش تاکید دارد در حالی که کشور‌های ثروتمند از جمله ایالات متحده و چین اکثر جمعیت خود را واکسینه کرده‌اند، نرخ واکسیناسیون در کشور‌های کم‌درآمد همچنان پایین است و با ادامه روند کنونی، امید چندانی به پویایی دوباره جمعیت این کشور‌ها نیست.

سازمان جهانی بهداشت بار‌ها از کشور‌های ثروتمند خواسته است که واکسن بیشتری را به کشور‌های کم‌درآمد بفرستند و تاکید داشته که تنها راه پایان دادن به همه‌گیری ویروس کرونا، رساندن نرخ جهانی واکسیناسیون به ۷۰ درصد است.

سازمان ملل در این گزارش ضمن تاکید بر «مسئولیت جمعی» کشور‌ها در قبال وضعیت موجود، هشدار داده است که هیچ بهانه‌ای برای فرار کشور‌ها از چنین مسئولیتی پذیرفته نیست و ضروری است با افزایش سرمایه گذاری‌ها و ایجاد شغل، تقویت سیستم‌های حمایت اجتماعی و مراقبت بهداشتی و آموزش، برای رهایی صد‌ها میلیون نفر از فقر و گرسنگی اقدام شود.

این گزارش همچنین به جنگ اوکراین و تبعات اقتصادی آن از جمله افزایش قیمت‌های انرژی و ایجاد اختلال در زنجیره تامین اشاره دارد و می‌گوید که این جنگ نیز تنها وضعیت مالی را در کشور‌های در حال توسعه بدتر کرده است و حدود ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان در پی جنگ اوکراین با افزایش هزینه مواد غذایی و هزینه سوخت روبرو شده‌اند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در واکنش به این گزارش اعلام کرد: «بدون حمایت بین‌المللی بیشتر و تقویت چندجانبه گرایی، جهان بیش از هر زمانی از هم گسسته خواهد شد و نابرابری‌ها افزایش خواهد یافت. زمان آن فرا رسیده است که به تفکر کسب سود‌های حداکثری توسط افرادی معدود پایان دهیم و به چشم‌انداز بلندمدتی بیندیشیم که عدالت و فرصت‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی بیشتری را به ارمغان می‌آورد.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی