تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

ممنوعیت فروش بستنی قیفی در یک استان/ فعالیت سینما‌ها در روز‌های رمضان هم تعطیل شد

نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد، فروش بستنی به صورت جزئی و قیفی در روز‌های ماه رمضان را ممنوع و تاکید کرده فقط فروش بستنی کیلویی مجاز است.

کد خبر: ۱۲۷۰۵۷
۱۱:۱۴ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

ممنوعیت فروش بستنی قیفی در یک استان

دیدارنیوز ـ معاون فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد با تشریح نحوه فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان در این استان، اظهارداشت: فعالیت استخر‌های شنا در روز و فعالیت سینما‌ها در روز و همچنین شب‌های قدر در استان کهگیلویه و بویراحمد ممنوع است.

سرهنگ علی وارستگی با بیان اینکه فعالیت بستنی‌بندان فقط به صورت کیلویی مجاز است و فروش بستنی به صورت جزئی و قیفی ممنوع است، خاطرنشان کرد: آش و حلیم‌فروش‌ها و کله‌پزی‌ها هم تا یک ساعت قبل از اذان مغرب نمی‌توانند در ماه مبارک رمضان فعالیت داشته باشند.

معاون فرمانده نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فعالیت رستوران‌ها به جهت رعایت حال مسافران و مردمی که قادر به روزه گرفتن نیستند، به صورت دو شیفت ۱۵ روزه و با پوشش کامل بلامانع است.

وارستگی همچنین از ممنوعیت فعالیت تمامی صنوف اغذیه فروش از جمله کافی‌شاپ ها، قهوه‌خانه‌ها، ساندویچی‌ها، پیتزافروشی ها، پاچینی، کبابی‌ها، باغ‌های تفریحی و سایر صنوف و از اذان صبح تا یک ساعت مانده به اذان مغرب در ماه جاری خبرداد.

وی گفت: بیرون‌بر‌ها با رعایت پوشش کامل و سرو نکردن غذا در محل صنفی و رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌های واقع در پایانه‌های مسافری و فرودگاه با تایید اماکن انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد می‌توانند فعالیت داشته باشند.

این مسئول نیروی انتظامی تاکیدکرد که فعالیت اغذیه‌فروشی‌ها و بوفه‌های مستقر در مراکز درمانی باید به تایید اماکن اطلاعات فرماندهی انتظامی استان برسد.

وارستگی افزود: برای کمک به معیشت مردم، صنوف ذکرشده می‌توانند از اذان مغرب تا اذان صبح فعالیت داشته باشند.

منبع: ایلنا
برچسب ها: ماه رمضان
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر