تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

جولان آلاینده‌های خطرناک در هوای تهران/ ثبت شاخص ۵۰۰ در منطقه ۱۹

میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون روی عدد ۱۷۷ و در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها است و کیفیت هوا در ۹ ایستگاه در شرایط خطرناک قرار دارد. در حال حاضر آلاینده‌های ذرات معلق کوچکتر از ۲.۵ میکرون و ۱۰ میکرون هردو بیش از حد مجاز هستند.

کد خبر: ۱۲۶۷۳۴
۱۳:۲۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱

جولان آلاینده‌های خطرناک در هوای تهران

دیدارنیوز ـ بر اساس آخرین اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، آلاینده شاخص هوای تهران امروز (۲۰ فروردین ماه) ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون است و کیفیت هوا در ایستگاه‌های شریف (منطقه ۲)، شهرداری منطقه ۲، ستاد بحران (منطقه ۷)، میدان فتح (منطقه ۹)، پیروزی (منطقه ۱۳)، شادآباد (منطقه ۱۸)، شهرداری منطقه ۱۹، شهرری (منطقه ۲۰) و شهرداری منطقه ۲۲ در شرایط خطرناک قرار دارد.

کیفیت هوا در ایستگاه‌های سوهانک (منطقه ۱)، شهرداری منطقه ۴، گلبرگ (منطقه ۸)، میدان امام خمینی (منطقه ۱۲)، شهرداری منطقه ۲۱ و شهرک چشمه (منطقه ۲۲) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد.

کیفیت هوا در ایستگاه‌های پونک، دانشگاه مسعودیه (منطقه ۱۵) و شهرداری منطقه ۱۶ در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها گزارش شده است.

آلاینده شاخص در ایستگاه‌های دانشگاه شهید بهشتی (منطقه ۱)، اقدسیه (منطقه ۱)، پونک، پاسداران (منطقه ۳)، دانشگاه علم و صنعت (منطقه ۴)، شهرداری منطقه ۴، ژئوفیزیک (منطقه ۶)، تربیت مدرس (منطقه ۶)، دانشگاه تهران (منطقه ۶)، شهرداری منطقه ۱۱، پارک رازی (منطقه ۱۱)، پارک شکوفه (منطقه ۱۴)، پارک سلامت (منطقه ۱۷) و فرمانداری شهرری (منطقه ۲۰) ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون است که در همه این ایستگاه‌ها بالاتر از حد مجاز خود گزارش شده است.

در ۱۸ ایستگاه آلاینده ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون ثبت نشده است.

امروز شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۵۰۰ آلوده‌ترین ایستگاه سنجش کیفیت هوای تهران بوده است.

سازمان هواشناسی در این شرایط جوی توصیه می‌کند که از تردد غیرضروری پرهیز شود.

گفتنی است که شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول (سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروه‌های حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروه‌ها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: هوای تهران
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر