تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مقتدایی در نامه‌ای به ساداتی‌نژاد مطرح کرد

اقدامات فوری برای کاهش قیمت کالا‌های اساسی انجام شود

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در نامه‌ای به وزیر کشاورزی تاکید کرد که باید با قید فوریت اقدامات لازم جهت کاهش قیمت برخی کالاها و برگشت آن به نرخ اصلی انجام شود.

کد خبر: ۱۲۶۶۹۲
۱۰:۳۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱

اقدامات فوری برای کاهش قیمت کالا‌های اساسی انجام شود

دیدارنیوز: نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به وزیر کشاورزی با بیان اینکه مجددا قیمت برخی کالا‌ها علی الخصوص صیفی جات همچون گوجه با افزایش قابل توجهی روبرو شده است، تاکید کرد که باید با قید فوریت اقدامات لازم جهت کاهش قیمت و برگشت آن به نرخ اصلی انجام شود.

متن نامه عباس مقتدایی نماینده اصفهان به وزیر جهاد کشاورزی به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر ساداتی نژاد وزیر محترم جهاد کشاورزی

باسلام و احترام.

همانگونه که مستحضرید در روز‌های جاری مجددا قیمت برخی کالا‌های اساسی با افزایش قیمت روبرو شد. پیشتر از سوی مجلس شورای اسلامی مکررا تذکر داده شده بود که دولت محترم آمادگی و مراقبت لازم را درخصوص کنترل و ثبات قیمت کالاها، بویژه کالا‌های اساسی داشته باشد؛ اما هم اکنون که در ایام ابتدایی ماه مبارک رمضان هستیم، مجددا قیمت برخی کالا علی الخصوص صیفی جات همچون گوجه با افزایش قابل توجهی روبرو شده است.

ضرورت دارد با قید فوریت دستور فرمایید تدبیر و اقدام لازم جهت کاهش قیمت و برگشت آن به نرخ اصلی به عمل آید. مزید امتنان است اینجانب را نیز از نتیجه اقدامات انجام شده مطلع نمایند.

از حسن توجه جنابعالی قدردانی می‌نماید.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر