تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دعوت امیرعبداللهیان از همتای عراقی‌اش برای سفر به ایران

در تماس تلفنی فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق با امیرعبداللهیان، ضمن تبریک متقابل سال جدید و نوروز و همچنین فرارسیدن ماه مبارک رمضان، در خصوص برخی موضوعات مورد علاقه فی مابین از جمله روابط دوجانبه، تحولات منطقه و مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر شد. امیرعبداللهیان، وزیر خارجه کشورمان از همتای عراقی خود برای سفر به ایران دعوت کرد که مورد استقبال فواد حسین قرار گرفت.

کد خبر: ۱۲۶۶۱۳
۱۱:۵۲ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۱

دعوت امیرعبداللهیان از همتای عراقی‌اش برای سفر به ایران

دیدارنیوز: در تماس تلفنی فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق با امیرعبداللهیان، ضمن تبریک متقابل سال جدید و نوروز و همچنین فرارسیدن ماه مبارک رمضان، در خصوص برخی موضوعات مورد علاقه فی مابین از جمله روابط دوجانبه، تحولات منطقه و مذاکرات وین گفتگو و تبادل نظر شد.

وزیر امورخارجه عراق ضمن ارایه گزارشی از آخرین تحولات داخلی عراق، به سفر اخیرش به مسکو و گفتگوهایش با وزیرخارجه روسیه اشاره و به مرور تحولات اوکراین پرداخت.

وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی‌ایران نیز ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، بر ضرورت تمرکز بر گفتگو و راه حل دیپلماتیک برای حل و فصل بحران اوکراین تاکید و پرداختن به ریشه‌های بحران کنونی را امری کلیدی برای صلح و ثبات پایدار در منطقه اوراسیا دانست.

دوطرف همچنین ضمن بررسی آخرین اقدامات صورت گرفته در چارچوب روابط دوجانبه، بر تسریع اجرایی شدن همه توافقات قبلی تاکید کردند.

در همین چارچوب، دکتر امیر عبداللهیان از همتای عراقی خود برای سفر به ایران دعوت کرد که مورد استقبال فواد حسین قرار گرفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر