تیتر امروز

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ایران بمب اتم می‌سازد؟/ تحریم‌های شدید ترامپ علیه ایران/ انزوای فرش داخلی در بازار‌های جهانی

این چهل و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.

خبر خوش برای کم شنوایان؛ ابداع درمان جدید از سوی محققان

پژوهشگران آمریکایی یک روش درمانی احیاکننده بر اساس تحریک رشد سلول‌های مویی در گوش داخلی با استفاده از سلول‌های بنیادی روده ابداع کردند.

کد خبر: ۱۲۶۴۷۱
۱۰:۲۴ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱

خبر خوش برای کم شنوایان

دیدارنیوز ـ زمانی که فردی به دنیا می‌آید، هر حلزون گوش او حاوی حدود ۱۵۰۰۰ سلول مویی است، اما به مرور زمان این سلول‌ها می‌میرند و هرگز بازسازی نمی‌شوند. از دست دادن شنوایی منجر به مشکلات بسیاری مانند گوشه گیری، ناامیدی می‌شود، این عارضه همچنین ارتباط نزدیکی با زوال عقل دارد.

محققان شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی «FriquancyTherapeutics» با همکاری مؤسسه فناوری ماساچوست کشف کردند که مولکول‌هایی که سلول‌های بنیادی روده را کنترل می‌کنند، توسط نسل نزدیک سلول‌های بنیادی به نام «سلول‌های پیش‌ساز» نیز استفاده می‌شوند.

این شرکت از مولکول‌های ریز برای برنامه‌ریزی مجدد سلول‌های پیش‌ساز، سلول‌های بنیادی گوش داخلی و تزریق آن‌ها به گوش برای ایجاد سلول‌های مویی ریز شنوایی استفاده کرد.

پس از آزمایش‌های بالینی روی بیش از ۲۰۰ بیمار، محققان شاهد بهبودی در شنوایی بودند، به طوری که برخی از بیماران پس از یک بار تزریق، شاهد بهبودی در درک گفتارشان بودند.

دکتر کریس لوز، یکی از نویسندگان این مطالعه و مدیر ارشد علمی آن گفت: گفتار؛ هدف شماره یک بهبود شنوایی و نیاز شماره یک بیماران است.

محققان تأکید کردند که روش تزریق ذرات کوچک به گوش داخلی برای تبدیل سلول‌های پیش‌ساز به سلول‌های تخصصی‌تر، مزایای بهتری نسبت به ژن‌درمانی‌های مبتنی بر استخراج سلول‌های بیمار، برنامه‌ریزی مجدد آن‌ها در آزمایشگاه و سپس رساندن آن‌ها به ناحیه صحیح دارد.

آن‌ها امیدوارند با توجه به منابع موجود در این زمینه، درمان کم شنوایی نیز طی ۱۰ تا ۱۵ سال آینده مشابه جراحی لیزیک باشد.

برچسب ها: علم و فناوری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی