تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دستفروشان پایتخت صاحب "کارت شناسایی" می‌شوند

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از صدور کارت شناسایی برای دستفروشان تهران در سال جاری خبر داد و گفت: برای ساماندهی دستفروشان در تهران ۱۰ محور در نظر گرفته شده که در سال جاری عمده این طرح‌ها و برنامه‌ها اجرایی می‌شود.

کد خبر: ۱۲۶۲۸۹
۱۵:۱۱ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱

دستفروشان پایتخت صاحب کارت شناسایی می شوند

دیدارنیوز ـ قدرت الله محمدی با اشاره به صدور کارت شناسایی برای دستفروشان تهران در سال جاری گفت: برای ساماندهی دستفروشان در تهران ۱۰ محور و موضوع در نظر گرفته شده است که در سال جاری عمده این طرح‌ها و برنامه‌ها اجرایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به اقدامات این شرکت در ساماندهی دستفروشان در معابر و میادین شهر تهران افزود: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در اواخر سال گذشته، ساماندهی دستفروشان محور هفت تیر در منطقه ۷ انجام شده و بازار خلازیر نیز ساماندهی شد و در چند روز آینده افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه دستفروشان میدان تجریش نیز در فضای در نظر گرفته شده مستقر شده‌اند، ادامه داد: در قالب طرح ساماندهی دستفروشان، بخشی از سامانه بازار برای ثبت نام دستفروشان در نظر گرفته شده است.

محمدی بیان کرد: با توجه به اینکه احتمال می‌رود، تمامی دستفروشان از فرایند ثبت نام اطلاع کافی نداشته باشند، به همین دلیل امسال در محل‌های حضور دستفروشان حاضر می‌شویم و کار ثبت نام را برای صدور کارت شناسایی انجام می‌دهیم.

به گفته مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، تجربه جمع آوری اطلاعات و ثبت نام دستفروشان برای ساماندهی دستفروشان هفت تیر، بسیار خوب بود و از این تجربه برای ساماندهی سایر دستفروشان نیز استفاده می‌کنیم؛ در سال جاری طبق برنامه ریزی‌های انجام شده برای هر دستفروش یک کارت شناسایی صادر می‌شود تا در مواقع مورد نیاز استفاده شود.

برچسب ها: دستفروشان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر