تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

چاووش اوغلو: شاهد پیشرفتی معنی‌دار در مذاکرات روسیه و اوکراین بودیم

مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه بعد از نشست هیئت‌های سیاسی روسیه و اوکراین در استانبول گفت: از ابتدای مذاکرات هیئت‌های روسیه و اوکراین، شاهد معنی دارترین پیشرفت بودیم.

کد خبر: ۱۲۵۸۸۲
۱۲:۳۴ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱

چاووش اوغلو: شاهد پیشرفتی معنی‌دار در مذاکرات روسیه و اوکراین بودیم

دیدارنیوز: وزیر خارجه ترکیه با اشاره به برگزاری دور اول مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول گفت: از ابتدای مذاکرات هیئت‌های دو طرف، امروز شاهد معنی دارترین پیشرفت بودیم.

مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه بعد از نشست روز سه شنبه هیئت‌های سیاسی روسیه و اوکراین در استانبول طی یک نشست خبری با بیان اینکه نزدیکی طرف‌های مذاکره کننده را مشاهده می‌کنیم، اظهار داشت: با اولویت‌ترین موضوع، آتش بس فوری است.

وی افزود: در برخی موضوعات، نزدیکی و درک مشترکی وجود داشت. از ابتدای مذاکرات هیئت‌های روسیه و اوکراین، امروز شاهد معنی دارترین پیشرفت بودیم. پیش بینی می‌شود مسائل دشوارتری در سطوح بعدی توسط وزرای خارجه دو کشور شکل گیرد. پس از آن، پیش بینی می‌شود که رهبران دو کشور نیز رودرروی هم قرار بگیرند.

چاووش اوغلو ادامه داد: امروز چهارشنبه نیز مذاکرات ادامه خواهد یافت.

هیئت‌های مذاکره کننده روسیه و اوکراین روز سه شنبه در استانبول اولین دور مذاکرات خود را انجام دادند که نتایجی به همراه داشت از جمله اینکه درگیری‌ها در کی یف متوقف شود و گذرگاه‌های انسانی بازگشایی شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی