تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

شهریاری: قیمت تجهیزات پزشکی و مایحتاج مردم نباید افزایش یابد

حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه قیمت تجهیزات پزشکی و مایحتاج مردم نباید افزایش یابد، گفت: امیدواریم که ارز ترجیحی حذف نشود.

کد خبر: ۱۲۵۸۷۷
۱۱:۵۸ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱

شهریاری: قیمت تجهیزات پزشکی و مایحتاج مردم نباید افزایش یابد

دیدارنیوز: رئیس کمیسیون بهداشت گفت: قیمت تجهیزات پزشکی و مایحتاج مردم نباید نسبت به شهریور سال ۱۴۰۰ افزایش یابد.

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره تصمیمگیری برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو، گفت: از آنجایی که آیت الله رئیسی، رئیس جمهور دغدغه سلامت مردم را دارد قطعا با رایزنی‌های که با وی خواهیم داشت، امیدواریم که ارز ترجیحی حذف نشود و اگر قرار است که ارز ۴۲۰۰ تومانی برای دارو حذف شود منابع مالی طوری پیشبینی شود که قیمت تجهیزات پزشکی و مایحتاج مردم نسبت به شهریور ۱۴۰۰ گرانتر شود.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد: مجلس در این زمینه به وظیفه خود عمل کرده و به دولت اختیار داده و دست آن را باز گذاشته است تا بگونه‌ای عمل کند تا به مردم فشار نیاید.

* تکلیف ارز ۴۲۰۰ روشن شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست روز (یکشنبه، ۱۵ اسفند) قوه مقننه و در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با پیشنهاد اصلاح کل بند الحاقی (۱) تبصره (۱) ماده واحده لایحه مذکور موافقت کردند.

در بند الحاقی (۱) تبصره (۱) ماده واحده لایحه آمده است: در سال ۱۴۰۱ تا معادل سقف ردیف ۱۸ جدول مصارف تبصره ۱۴ این قانون را از طریق تأمین منابع مابه التفاوت ارز ترجیحی برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجهیزات مصرفی پزشکی، چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف نماید باید قبلا ترتیبات قانونی جبران زیان رفاه مصرف کننده برای کالا‌های اساسی را از طریق کالابرگ الکترونیکی در امور پزشکی از طریق بیمه‌ها و یا طرق جایگزین مطمئن به انجام رسانده باشد به طوری که افراد بتوانند این کالا و خدمات را به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰ و در سقف سهمیه تعیین شده تهیه کنند.

* حذف ارز دارو نداریم، ارز ترجیحی به بیمه‌ها منتقل می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو کشور در همین باره گفت:▫️ در سال ۱۴۰۱ با انتقال منابع ارز ترجیحی به بیمه‌ها، ارز دارو مستقیما به دست بیماران می‌رسد و این سازوکار باعث از بین رفتن کمبود‌های دارویی خواهد شد.

* توضیحات مسئول وزارت بهداشت درباره حذف

محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت نیز درخصوص جزییات ارز ترجیحی و ارز نیمایی گفت:▫️تاکنون حذف ارز ترجیحی برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی به وزارت بهداشت در بودجه سال ۱۴۰۱ اعلام نشده و کماکان ارز ترجیحی ادامه دارد. در صورت حذف ارز ترجیحی، مابه التفاوت بجای پرداخت به تامین کننده، عملا به مصرف کننده انتقال خواهد یافت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی